Ultima actualizare: azi, 14:52

Naţionale

FOTOGALERIE. Accident cumplit în țară! Doi șoferi tineri au murit

Doi șoferi, în vârstă de 31 şi 32 de ani, au murit luni seară, într-un grav accident rutier petrecut în comuna Măgurele din judeţul Prahova. Cei doi se aflau la volanul a două autoturisme care s-au ciocnit violent. Totodată, doi copii, în vârstă de circa 3 şi 4 ani, implicaţi şi ei în accident, au scăpat cu leziuni mai puţin grave.

“În urma accidentului rutier a rezultat decesul bărbatului de 31 de ani și vătămarea corporală a doi pasageri, minori cu vârstele de 3 și respectiv 4 ani, dar și a celuilalt conducător auto, un bărbat de 32 de ani, aceștia din urmă fiind transportați la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale de specialitate”, a transmis Poliția Prahova.

Cel de-al doilea conducător auto a fost declarat decedat la spital.

În cauză, cercetările sunt continuate de polițiști în vederea stabilirii tuturor împrejurărilor în care s-a produs evenimentul rutier.

Primele informaţii arată că accidentul s-a produs după ce şoferul unui autoturism, în timp ce se afla în depăşirea unui autovehicul staţionat, ar fi intrat în coliziune cu acesta, iar ulterior ar fi ricoşat într-un alt autoturism care circula din sens opus.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.