Ultima actualizare: ieri, 22:15

Locale

Let’s Wedding 2024 are loc în acest weekend. Eveniment spectaculos la Satu Mare

Let’s Wedding 2024 are loc în acest weekend, în municipiul Satu Mare, iar evenimentul se anunță a fi unul de-a dreptul spectaculos. Târgul de nunți a ajuns la a V-a ediție și va aduce în prim-plan o gamă diversificată de expozanți, care să inspire cuplurile și să îi ajute să-și transforme nunta într-un eveniment de neuitat.

 Satu Mare se transformă, în weekendul 2 – 4 ianuarie 2024, în destinația visurilor pentru toți cei care planifică să-și spună “Da!” în cel mai spectaculos mod posibil. Cu titulatura de cel mai diversificat și spectaculos târg de nunți din județ, evenimentul aduce în prim-plan o varietate impresionantă de expozanți. Viitorii miri vor avea la dispoziție un evantai bogat de opțiuni, de la saloane cu rochii de mireasă și costume pentru miri, invitații de nuntă și accesorii, până la delicii precum torturi și prăjituri, candybar-uri tentante și o varietate de inovații în materie de înghețată pentru evenimente.

Printre expozanții prezenți se vor regăsi și specialiști în organizarea de evenimente, decoratori cu idei inovatoare pentru aranjamente florale, cocktailbaruri și camioane mobile cu Prosecco și Frizzante pentru a adăuga un strop de eleganță evenimentului. Viitorii miri vor putea explora opțiuni diverse pentru verighete și inele de logodnă, vor găsi oferte tentante de la agenții de turism pentru luna de miere perfectă, și vor putea alege dintr-o gamă variată de fotografi și videografi talentați.

Evenimentul nu se rezumă doar la aspectele practice ale organizării unei nunți. Printre formațiile pe care le veți găsit la acest târg care se anunță spectaculos se numără XXL Band, Alex Jade și formația, Cristi Tarța și formația, respectiv Formația Clasic.

Așadar, vă așteaptă trei zile magice cu furnizori de excepție din industria nunților, parada modei și muzica live. Programul celui mai așteptat târg de nunți din județul Satu Mare:

  • Vineri, 2 februarie, între 12.00 – 20.00;
  • Sâmbătă, 3 februarie, între 10.00 – 20.00;
  • Duminică, 4 februarie, între 10.00 – 20.00.

Urmăriți pagina de Facebook a târgului de nunți Let’s Wedding pentru a rămâne la curent cu toate detaliile.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.