PortalSM.ro – Stiri Satu Mare

Mircea Govor a fost reales președintele PSD Satu Mare

Mircea Govor a fost reales președintele PSD Satu Mare, în cadrul conferinței de alegeri a Organizației Județene a PSD Satu Mare, care a avut loc sâmbătă, 27 ianuarie, la care a participat inclusiv președintele PSD la nivel național, Marcel Ciolacu.

Președintele PSD Satu Mare a fost ales prin vot deschis, urmând să conducă, în continuare Partidul Social Democrat la nivelul județului Satu Mare.

„În acest mandat, pregătesc noua generație, care să preia această organizație. Nimic să nu fie la întâmplare. Tot ceea ce a fost la întâmplare, s-a văzut. Nu e bun. Toate lucrurile trebuie aranjate, cântărite, și toți tinerii care vor să facă politică, îi adunăm în jurul nostru”, a declarat Mircea Govor.

El a mai declarat că are în jurul lui cinci tineri pe care îi pregătește pentru viitor, precizând că unul dintre aceștia va fi, cu siguranță, următorul președinte al PSD Satu Mare, dacă va analiza corect politica.

La Conferința de alegeri a Organizației Județene a PSD Satu Mare au participat: președintele PSD, primul-ministru al României Marcel Ciolacu, secretarul General al PSD, vicepresedintele Senatului Paul Stănescu, presedintele Consiliului National al PSD Vasile Dancu, europarlamentarul, coordonatorul campaniei electorale pentru alegerile europarlamentare Mihai Tudose, purtatorul de cuvant al PSD Lucian Romascanu, coordonatorul regional, zona de nord vest Emil Radu Moldovan, presedintele PSD Diaspora, secretarul de stat din cadrul Departamentului pentru romanii de pretutindeni Gheorghe Carciu.

Citește și: