Ultima actualizare: ieri, 16:48

Locale

UDMR Satu Mare invită PSD la o nouă guvernare: Împreună am obține peste 60%

Conducerea UDMR Satu Mare cheamă PSD la o nouă guvernare. Primarul Kereskenyi a precizat, astăzi, în cadrul întâlnirii PSD Satu Mare cu conducerea de la București, că împreună cele două partide ar putea obține peste 60% din voturile pentru Consiliul Local, potrivit ultimelor sondaje. De asemenea, președintele Consilului Județean Satu Mare, Pataki Csaba, a declarat că PSD și UDMR sunt condamnate să guverneze împreună.

Primarul municipiului Satu Mare a invitat Partidul Social Democrat să formeze o echipă constructivă alături de UDMR.

„Conform ultimelor sondaje realizate în municipiul Satu Mare, UDMR și PSD ar obține peste 60% din voturile pentru Consiliul Local. Este cea mai bună dovadă că munca depusă de echipa de la Primăria Satu Mare, în ultimiii ani, este apreciată de sătmăreni. Cred că numai împreună, printr-un parteneriat corect, putem să depășim problemele cu care ne confruntăm și să încercăm să ne ridicăm la nivelul așteptărilor sătmărenilor. În acest demers, este nevoie de toată lumea. Trebuie să ne sprijinim reciproc, avem nevoie de susținerea domnului premier, a Guvernului, a tuturor celor care vor să construiască, nu să demoleze.

Suntem într-un an în care se va încerca dezbinarea noastră. Marile reușite ale unei comunități sunt posibile numai dacă cetățenii sunt uniți, nu dezbinați, dacă avem aspirații înalte, nu meschine. În Satu Mare, ne definim unii prin alții, suntem unii lângă alții, am crescut împreună. Trecutul ne obligă, prezentul ne ajută, iar, cu sprijinul vostru, viitorul îl vom clădi împreună”, a declarat primarul municipiului Satu Mare, Kereskenyi Gabor.

La rândul său, președintele Consilului Județean Satu Mare, Pataki Csaba a declarat că PSD și UDMR sunt condamnate să guverneze împreună.

„PSD cu UDMR e condamnat să guverneze împreună în condițiile în care, la nivel de județ, la ora actuală avem peste două treimi majoritate în Consiliul Județean. Mulți încearcă să ne dezbine, să ne atace, au vrut să scape unii și de ciuma roșie, și de ciuma verde. Acum, dacă ne-am făcut împreună ciumați, suntem condamnați. Dacă vă uitați, atât în municipiu, cât și în județ, avem cu ce să ne mândrim. Întotdeauna încercăm să găsim soluții, întotdeauna încercăm să păstrăm prietenia. Alegerile sunt ca și o partidă de șah, după ce se termină trebuie să ne strângem mâna și să ne uităm unii în ochii altora. Nicio funcție, nicio provocare politică nu merită să săpăm tranșee atât de mari, pe care, după terminarea evenimentului, să nu le putem trece. Eu vă garantez că dacă păstrăm același climat constructiv pe care am reușit să îl păstrăm cu conducerea interimară PSD Satu Mare, să ne clădim împreună un viitor. Astfel, noi v-am așteptat cu brațele deschise, noi o să avem o campanie constructivă”, a declarat președintele Consiliului Județean Satu Mare, Pataki Csaba.

40 comentarii

  1. Mae Răspunde

    Bată vă de ungurii sau UDMR nu vreți sa lăsați ciolanul !!!! Ce partid de rahat PSD Satu Mare invita UDMR la ședință Doamne feri !!!!!! Chiar ciuma roșie!!!!!!!

  2. Opincarul Răspunde

    Trădătorilor! Vânzători de țară, lașilor!

  3. .... Răspunde

    Felicitari Mircea Govor!

  4. H&R Răspunde

    UDMR, cred ca mai jos nu mai puteti. Sau totusi?
    Na fogd csak meg a söröm!

    • c-block Răspunde

      De toată jena ce și-au permis ca și afirmații, asta valabil de ambele părți. Niște miștocari, politică de bășcălie. Dar nici de Ciolacu nu mi-e rușine ce a putut să scoată pe gură. Circari. Lipsea numai ursul să danseze pe lanț.

  5. Ilie Răspunde

    Gata cu psde pe mine numa mai vedeț că nu am ajuns sa votez cu unguri

    • TRUSTFALL Răspunde

      Și ce-i mai condamnați voi pe unguri acu-s 4 ani că votează pe baza etnică… Ipocrizie much?!

  6. Calin..... Răspunde

    Felicitări PSD. Cea mai bună echipă!

  7. Ionel Răspunde

    Că să fie condamnați împreună, chiar are nevoie UDMR de un experimentat ca Govor. Păi dacă ăsta nu are experiență, cine are? PSD se va lăsa înduplecată, dar cu greu. Îmi aduce aminte de un film in care o traseista, cu kilometri mulți, găurită-n toate cele, până și printre măsele, se dădea virginică. Până la urmă a cedat, dar cu greu😁.

  8. Rodica Răspunde

    Atât de jos ați coborât… Cu cât v-au platit ungurii, nemernici ce sunteți? Iudelor!

  9. ... Răspunde

    Le e frica că nu mai intra in parlament! Au intrat la limita pentru că au primit multe voturi din Oltenia, puteți căuta știrile, dar acum ăia vor vota cu haur, UDMR va privi de pe margine

    • S Răspunde

      Pentru toti analfabetii, ca si … asa sa itelegeti si voi, este vorba de alegerile locale, la nivel de judet, daca stiti ce inseamna. Nu e vorba sa puneti stampila acolo unde ti s-a spus, cum obisnuiti sa faceti. E vorba de altceva acum. Doamne juta.

      • ... Răspunde

        Analfabetă e mămica ta care nu te-a înghițit și așa ai apărut pe lume

        • ... Răspunde

          Zise cel care fură nick-ul altora. Să-ți stea în gât analfabetule. Că aia a încercat celălalt să-ți zică că aici s-au ales între ei. De fapt spectacol de toată jenă. Bine că au ales vreo 30 de vicepreședinți de județ. Iar cine scoate pe gură afirmații de genul că #pesede va câștiga toate alegerile pe plan local ar trebui să se lase de consumat ce consumă că îi afectează deja inteligența.

          • Vasy

            Insulină se mai găsește?

          • ...

            @Vasy, pupă-mă undeva. Măcar știu care debil a fost. Se mulțumește. Nu crezi că ar trebui să-ți iei schema de pastile pe bază de litiu. Nu de alta dar din ce se pare se agravează treaba.

          • ...

            @ … vicepreședinte de partid …de județ se va împărți cu Udmr

      • High Lander Răspunde

        Ana flabet no scuze, ca nu fitem un kor pros tana kule ce te-o fukut ma-ta tatai.
        No am reusit sa pun krrrătima. Scuze.

      • Ein Stein Răspunde

        Te-o facut mamica Einstein si noi nu am aflat sau ce? Micul Einstein esti?

      • Stre Satu Răspunde

        Stim unde sa punem stampila. Stai calm. Nu trebuie sa ne inveti. Punem pe Viktor Trumph. Este OK? Esti de acord?

  10. Iredentis Răspunde

    Bă alcolicule ce te-a adus tăticul de mână și te-a înscris în UDMR și astfel ai ajuns un GUNOI DE PRIMAR ce are studii de drept la Debreczen tu chiar crezi că ești important. Ascultă mă vierme..pune la oparte funcția banii care îi gestionezi și vezi ce îți RăMâNE..NIMIC..cam asta ești restul e doar imaginația ta..după atâta alcool

    • Ionel Răspunde

      La 24 ianuarie, de ziua Unirii, primarul UDMR a dispărut, repede, că să nu intre în horă. Unic în țară asta, la conferința județeană PSD acest iredentist este invitat și vorbește în deschidere!!!!!!. Bine că n-a și candidat, că la câtă inteligență zace în PSD Satu Mare, îl votau aștia și ajungea președinte și la PSD și la UDMR în același timp, precum Cuza, și făcea Ardealul
      semiindependent, cu limba oficială maghiară. Ptiu! Mare-i gradina ta, Doamne,
      și execrabilă rasă de trădători a acestor așa-ziși patrioți.

  11. 😝 Răspunde

    UDMR = curva de servici!

  12. Ianos Bacsi Răspunde

    Gabor. Sunt dezamagit. Ai pierdut votul meu. Si daca faci din Satu Mare Ibiza, tot nu te mai votez.
    Pas cu pas, vorba cuiva pe care l-am ales de doua ori, PSD ii elimina pe toti. Urmati si voi, stai linistit ca doar nu PSD-ul v-a scos de la guvernare? Sau ai uitat?

  13. Bade Karțan Răspunde

    AXA PSD-UDMR-ORBAN-PUTIN.
    Se mai mira astia de procentele mari ale extremistilor?
    PS
    Eu nu am sa votez niciodata un partid de extrema.
    Fie dreapta sau stanga.

  14. Bade Karțan Răspunde

    Ha ha ha! De voturi va mâncă in kur. Nu de traiul oamenilor. Parsivilor, ca sa o o spun mai elegant.

  15. Camil Burian Răspunde

    Felicitari Mircea Govor!

    • Palinka de Bihor Răspunde

      Poate daca beai o palinca de la el, de la Bodega din Piata Somes, nu mai apucai sa-l felicici. Multi ar vrea sa-l “felicite” da is la doi metri sub pamant

  16. Badea Scarțan Răspunde

    Cum strigau niste fete la iesirea din sediul UDMR, dupa alegerile de acum cativa ani, cand a castigat Kereskeni versus Coica? MUIE COICA! Asa au urlat pe strada.
    Despre ce povestim aici?
    Despre niste curve politice?
    No, In cativa ani, adica anu viitor, Gabor nu v-a mai fi primar. Sa nu plangeti ungurilor(si eu sunt felmagyar asa ca nu sariti)
    Ce isi face omu cu mana lui, se numeste.. lucru manual.

  17. Ein Stein Răspunde

    UDMR-ul crede ca ungurii sunt prosti. La fel ca Viktor Orban. O sa vedeti la alegeri. Asta daca nu o sa fie vre-o o suta de mii de voturi in Olt, Teleorman, etc. in favoarea UDMR. Ca s-o mutat toti ungurii in oltenia.

  18. Satmarean Răspunde

    Degeaba vaitati, kereskeny castiga cu 60%

  19. 😝 Răspunde

    @satmarean sa-i giugiulești bărzoiu lu’ Gabor până la 60%.😂

  20. Irony Răspunde

    Hai ca dam deoparte cu Udmr si PSD. Cine ramane atunci la conducerea primariei si Consiliului ? Pnl, portocaliu vopsit spre galben, stim cu totii ce dezastru au lasat ? Gluma Usr ? Revine PpDD? Sau dreapta unita+Alde ? Vai de noi.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.