Ultima actualizare: azi, 14:52

Locale

Monumentul Limbii Române va fi mutat în Centrul Vechi din Satu Mare

Mutarea acestuia s-ar putea să aibă loc în data de 15 iunie.
Monumentul Limbii Române este opera sculptorului Radu Ciobanu, și este al doilea monument ca mărime după cea a lui Vasile Lucaciu.

5 comentarii

  1. Beny Kira Răspunde

    Tot parcul Libertății ar trebui să-i fie dedicat limbi romîne!
    Dacă vine la primărie Adrian Cosma, așa va fi!

    • radical2 Răspunde

      daca vine…dar putin probabil caci numa latra degeaba. Dar Gabor a facut destule ca sa-l votez din nou. Chiar daca sunt roman. Si oamenii buni si harnici sunt convins ca vor face la fel. pnl trebuie sa fie uitat. E plin de sinecuri . De psd nu mai zic. O sa fie greu, nu zic. Inca sunt multi lingai ce lucreaza la stat.

      • Opincarul Răspunde

        Gaborelul a făcut destule că să-l votezi din nou. Pe bune?! Destule… ce!? La 20 de ani l-a plantat tată-so (om cu știința cărții, nu zic, jos pălăria, dar de un șovinism și o “dragoste” de români atroce) direct in Parlamentul României. Pe ce criterii?! Adică ce merite avea progenitura? Copiii “ceilalți”, ai oamenilor “buni și harnici”, care ești matale convins că o să-l voteze, făceau facultatea la Cluj, Oradea etc, plăteau camere de cămin in care stăteau claie peste grămadă și toceau cărțile că să nu găsească după aia loc de muncă la, de exemplu, primăria ocupată de progenitură. În aceeași perioadă în care lucra la București făcea și facultatea de drept la Debrecen; mă mir că nu făcea în paralel și expediții pe Amazon, că timp avea berechet. Tot ce se face în orașul ăsta se face de fapt de echipa UDMR, care in momentul de față a cumpărat și PSD (vezi articolul din gazeta de astăzi, ăla scris de fostul ospătar Mircea). Gaborelul nici măcar nu știe ce semnează – și în general nici nu prea semnează, toate sarcinile sunt delegate către terti. Acuma stau și te întreb eu pe tine (și pe toți ceilalți, cum zici matale, români buni și harnici, electoratul lui Gabor): in ce scop face UDMR asta? Pentru tine, române?! De aia bagă bani Victor Orban in Satu Mare?! Pentru tine, române?! Tu de cate ori ai primit bani degeaba in viața ta?Halal, mare-i gradina lui Dumnezeu!

    • Milwoukee Răspunde

      Asa sa fie, cum zici, “dedicat limbi romîne!”.

  2. Nirik Răspunde

    Pai da IUDMRE e curat ca lacrima ce stiti voi !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.