Ultima actualizare: ieri, 19:37

Locale

O mamă și 7 copii intoxicați! Au ajuns de urgență la Spitalul Județean Satu Mare

ACTUALIZARE. Femeia și unul dintre copii au ajuns la terapie intensivă, doi copii au fost internați pe secția de Pediatrie a Spitalului Județean Satu Mare, iar patru copii au fost transferați la Cluj-Napoca.

,,Azi, 5 ianuarie, s-au prezentat la UPU, intoxicați cu o substanță de uz veterinar prin aplicare externă, o mamă cu 7 copii din mediul rural. După acordarea intervențiilor de urgență, mama în vârstă de 37 ani și un copil de 11 ani au fost internați pe secția Terapie Intensivă, doi copii în vârstă de 9 și 15 ani au fost internați pe secția Pediatrie și patru copii cu vârste de 5 ani, 7 ani și două gemene de 3 ani au fost transferate la Pediatrie Cluj-Napoca”, a declarat, pentru PortalSM, purtătorul de cuvânt al Spitalului Județean Satu Mare.

Știrea inițială:

În cursul zilei de astăzi, vineri, 5 ianuarie, la Unitatea de Primire Urgențe (UPU) Satu Mare au ajuns opt persoane în stare gravă, o mamă cu șapte copii, informează Dincolo de Sport.

Aceștia se aflau într-o stare degradată de sănătate după ce s-au intoxicat cu o substanță de uz veterinar (soluție pentru curățat lâna de pe oi), care a fost aplicată pe piele și cap, conform informațiilor Dincolo de Sport.

După ce le-a fost acordate primele intervenții de urgență, mama, și trei copii au fost internați la Spitalul Județean Satu Mare, iar ceilalți patru copii au fost transferați la Spitalul de Pediatrie Cluj-Napoca, mai informează Dincolo de Sport.

Un comentariu

  1. Mircea Răspunde

    Comerciantii acestor substante periculoase trebuie trasi la raspundere, impreuna cu autoritatile faciliteaza astfel de tragedii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.