Ultima actualizare: azi, 09:22

Locale

Premierul Marcel Ciolacu vine la Satu Mare. Se alege noua conducere PSD

Premierul Marcel Ciolacu vine sâmbătă la Satu Mare, întrucât, în acest sfârșit de săptămână, se alege noua conducere a Partidului Social Democrat (PSD) Satu Mare.

Mircea Govor, actualul președinte al Partidului Social Democrat Satu Mare, candidează pentru un nou mandat la conducerea partidului. În acest sens, la conferința județeană ce va avea loc sâmbătă, 27 ianuarie, va participa și președintele PSD, prim-ministrul României, Marcel Ciolacu.

Program:

  • Sâmbătă, 27 ianuarie 2024, Satu Mare, ora 09.00 – Conferință județeană, Teatrul de Nord;
  • Ora 11.00 – Conferință de presă, Teatrul de Nord.

14 comentarii

  1. Varu Răspunde

    De ce să vină? că se știe că va fi tot covorașul,eu nu-i înțeleg pe tinerii din PSD, și chiar sunt câțiva capabili pentru a prelua administrarea acestui partid,mai ales că mulți sunt avocați Oare cu ce-i are la mâna dictatoru?

  2. David Răspunde

    Adrian Pintea, secretar de stat MADR: “Comisia Europeană a aprobat României să acorde în plățile directe (un avans APIA n.r.) 70% și din cele de dezvoltare rurală, 85%, din totalul lor, până-n data de 30 noiembrie (2023 n.r.). Iar APIA a făcut plăți până la sfârșitul lunii noiembrie, deci într-o lună și jumătate, aproximativ 800 milioane de euro acordat fermierilor, iar cu data de 1 decembrie încep așa-numitele plăți finale. Cei care nu au luat plata în avans iau 100% (cuantumul integral pe hectar, cap animal n.r.), iar cei care au luat avansul APIA iau diferența de la 70% și respectiv, 85% (diferența de cuantum n.r.). Conform regulamentului european și a legislației naționale, plățile finale încep la data de 1 decembrie și se finalizează la 30 iunie anul următor (anului de cerere APIA n.r.), respectiv 30 iunie 2024.

    Deci, astăzi nu există nicio plată restantă. Până-n momentul de față, APIA a acordat aproximativ 1,6 miliarde euro, au intrat în conturile fermierilor din suma alocată de către Comisia europeană României, respectiv de 1,9 miliarde euro pentru 2023.”

  3. David Răspunde

    Ați primit banii sau nu ? Dacă da, ce căutați pe centură ?

  4. Opincarul Răspunde

    Satu Mare, viitorul îndepărtat este tot mai aproape. Vine boss-ul Marcel să se întâlnească cu așa-zisul socialist democrat (lumea zice că este un veritabil capitalist autocratic, adică foarte puțin democrat). Ce-o să fie, ce-o să fie, o să fie-o nebunie. Mircea va desemna un contracandidat cuminte, poate să fie chiar și cu mustață, studii postliceale sau mai mult, gușă dublă și un zambet tâmp, in vederea unui concurente reale, echitabile. Rezultatul va fi net favorabil actualei conduceri, probabil minim 90% voturi. După care va urma ospățul, la care nimeni nu poate nega că Govor se pricepe cel mai bine, fiind cel mai tare ospătar din județ.

  5. Vasy Răspunde

    Ioi ce m-am speriat! Am vazut niste dungi verticale pe poza de la monitor, am crezut ca is amandoi in “bahamas”. Ioi ptiu drace, sa nu cobesc.

  6. Ilie Răspunde

    Să vinasefu că să-i pună prdinea ce trebe aici și mie mi-a mi place de domnu govor ce dacă e fara școli mari iw de-al nostru și toți cu iel osa dam la voti.

  7. Beny Kira Răspunde

    Marcel, urmatorul presedinte va fi tot de la PNL

    • sheps Răspunde

      La organizația de județ PSD???? E posibil dacă tu zici. Că tare hoveri sunteți așa de o vreme. Hai mai scrie de astea să râdem și noi.

      • Ion Răspunde

        Oh. La cat de mult vor să scape chiar și PSDistii de Govor, oricine ar fi contracandidatul lui Mirciulică, l-ar bate. PNList, Haurist, chiar și unul de la colțul străzii. Sigur va fi unicul candidat, nu are altă variantă, altfel pierde. Nu-și permite nici măcar luxul să facă un blat cu un prieten, complice prin dosare sau lingău de-al lui, că pur și simplu pierde, se pomenește că îl votează pe celălalt, atât s-au săturat toți de el.

        • Misu Răspunde

          Ma pesedustilor da nu scapati odata detremuriciu asta analfabet ?Vai de capu (ala de jos) vost !

  8. Mirces Răspunde

    Poate iese domnul Roca, ar merita, e bărbat bine, poliglot și chiar pare intelectual. Gargara lumii zice că-i mai bun. Pe deasupra – pe dedesubt, nu se știe. Cum se zice corect la aia cu limbile, lingvist? Mă ajută cineva?

  9. 123456789 Răspunde

    Vin opincarii dupa sunca si carnati .

  10. Mae Răspunde

    Jalnic !!!!😒 Govor ciolacu ,Stănescu !!!!!! Cine se salvează este Tudose !!!! Care este mai serios !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.