PortalSM.ro – Stiri Satu Mare

Șofer prins cu portbagajul plin de țigări. A jurat că nu știe nimic

Un șofer din Satu Mare a fost oprit de polițiști, iar aceștia din urmă au găsit în portbagajul mașinii mii de pachete cu țigări. Șoferul le-a spus oamenilor legii că nu știe cum au ajuns țigările în portbagajul autoturismului.

Potrivit informațiilor PortalSM, polițiștii l-au oprit pe bărbat în trafic la ieșirea din localitatea Mărtinești spre Satu Mare. După verificarea actelor, oamenii legii au descoperit patru colete voluminoase în portbagajul mașinii, colete ce conțineau 2.450 pachete cu țigări de diferite mărci.

Ulterior, în urma verificărilor, s-a constatat că autoturismul nu aparține șoferului, ci unei alte persoane. Bărbatul a susținut că a fost rugat de proprietara vehiculului să ducă mașina la un service auto. El a explicat că nu a știut de țigările aflate în mașină.

Fiind de asemenea audiată, proprietara mașinii a declarat că autoturismul nu a fost niciodată deținut sau folosit de ea, ci doar de ginerele său. Mașina ar fi fost vândută cu aproximativ 1-2 luni în urmă, dar formalitățile de transfer nu au fost finalizate din cauza neplății integrale a sumei de către cumpărător.

Acum, șoferul urmează să fie judecat pentru ,,săvârșirea infracțiunii de deținere de către orice persoană în afara antrepozitului fiscal sau comercializarea pe teritoriul României a produselor accizabile”.