Ultima actualizare: azi, 12:51

Locale

Șofer prins cu portbagajul plin de țigări. A jurat că nu știe nimic

Un șofer din Satu Mare a fost oprit de polițiști, iar aceștia din urmă au găsit în portbagajul mașinii mii de pachete cu țigări. Șoferul le-a spus oamenilor legii că nu știe cum au ajuns țigările în portbagajul autoturismului.

Potrivit informațiilor PortalSM, polițiștii l-au oprit pe bărbat în trafic la ieșirea din localitatea Mărtinești spre Satu Mare. După verificarea actelor, oamenii legii au descoperit patru colete voluminoase în portbagajul mașinii, colete ce conțineau 2.450 pachete cu țigări de diferite mărci.

Ulterior, în urma verificărilor, s-a constatat că autoturismul nu aparține șoferului, ci unei alte persoane. Bărbatul a susținut că a fost rugat de proprietara vehiculului să ducă mașina la un service auto. El a explicat că nu a știut de țigările aflate în mașină.

Fiind de asemenea audiată, proprietara mașinii a declarat că autoturismul nu a fost niciodată deținut sau folosit de ea, ci doar de ginerele său. Mașina ar fi fost vândută cu aproximativ 1-2 luni în urmă, dar formalitățile de transfer nu au fost finalizate din cauza neplății integrale a sumei de către cumpărător.

Acum, șoferul urmează să fie judecat pentru ,,săvârșirea infracțiunii de deținere de către orice persoană în afara antrepozitului fiscal sau comercializarea pe teritoriul României a produselor accizabile”.

3 comentarii

  1. Gica Bulan di la Iași... Răspunde

    Am gasitu si eu pachet de tigari gol….asta norocosu ,gasitu baxu plin….ce mare scofală…?

  2. altu fără bmw Răspunde

    Am citit știrea și rar am râs așa de bine. Adică ai marfă de contrabandă de cam 50000 RON în portbagaj de care nu știi nimic și duci mașina la service la cererea unui prieten care este și nu este proprietarul vehiculului. Măi eu cred că ați văzut cam prea mult Benny Hill sau Mr. Bean. 😮🙃😆 Indiferent de asta mașina se va confisca sigur iar fraierul care a condus mașina va suporta consecințele legale. În situația dată nimeni nu va recunoaște că e marfa sa sau că e mașina proprie. Nu că m-ar interesa în vreun fel că nici nu fumez. Adică mi se pare prostia prostiei ca să-ți dai foc din proprie inițiativă la banii tăi. Că asta ar fi de fapt fumatul, nu? Dar mi-ați făcut o seară plăcută ăștia cu știrea. Un fel de poveste de adormit copiii. Cred că nici copiii de grădiniță nu ar crede povestea asta.

  3. cetatean Răspunde

    Mai da ce-a facut omul asta? Nu a furat,nu a omorat pe nimeni :))) A cumpara tigari cu 3 lei si le vinde cu 5 . Ce stire, parca au prins un criminal in serie 🙂 nu a facut la nimeni nici un rau .Trebuie spanzurat obligatoriu . Cei ce le introduc in tara aia au blat iar la noi daca ai blat esti legal :)))) Interziceti fumatu si toate sau rezolvat

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.