PortalSM.ro – Stiri Satu Mare

Tânăr arestat pentru uciderea lui Alexandru Ivan (14 ani). Avea un frigider plin cu bani

Un tânăr a fost arestat de polițiști pentru uciderea adolescentului Alexandru Ivan, în vârstă de 14 ani. Acesta s-a prezentat singur la poliție și a spus că el nu a tras niciun foc de armă, informează rotalianul.com.

Corum Petrov, în vârstă de 24 de ani, a declarat că în noaptea tragediei a trimis un mesaj tatălui vitreg al băiatului prin care l-a chemat „să discute o situație”. El s-a prezentat duminică seara, însoțit de doi avocați, la cazarma Carabinierilor din Frascati, explicând că a organizat întâlnirea în care vărul său, acum căutat, l-a împușcat, vineri seara, în parcarea Metro C din via Casilina, pe Alexandru Ivan, informează roma.corriere.it. 

Petrov, care locuiește într-una dintre vilele opulente dintre Rocca Cencia și via Casilina, la periferia Romei, a fost văzut deseori etalându-și bogăția și puterea pe rețelele de socializare. Imaginile publicate de el online arată o viață de lux, cu petreceri extravagante, ceasuri de mii de euro, costume elegante și mașini scumpe. Banii și puterea sunt ca un numitor comun la orice mesaj sau fotografie. Într-o altă postare, individul a arătat că are un frigider plin cu bancnote de 50 și 200 de euro.

Ivan Alexandru a fost ucis în noaptea de vineri spre sâmbătă, în parcarea stației de metrou Pantano, terminus al liniei C de metrou a Romei. Alarma s-a declanșat în jurul orei 3 dimineața. Echipele de intervenție au ajuns imediat la fața locului, însă, în ciuda eforturilor lor de a-l resuscita pe băiat, intervenția lor s-a dovedit a fi inutilă. Tânărul de 14 ani, care, potrivit primelor informații, a fost împușcat de două ori în abdomen și într-un picior, a murit la scurt timp după sosirea lor.


CITEȘTE ȘI: