Ultima actualizare: ieri, 19:37

Locale

VIDEO. Adolescent din Satu Mare ucis cu focuri de armă în Italia

Adolescent din Satu Mare ucis cu focuri de armă în Italia. Un Tânăr de 14 ani originar din Ţara Oaşului care locuia în zona Monte Compatri, de lângă Roma, a fost împuşcat mortal, în noaptea de 12 spre 13 ianuarie. Alexandru Ivan a fost ucis într-un atac armat șocant. Tânărul, elev în clasa a treia la institutul “Domenico Savio”, era pasionat de istorie și fotbal, sport pe care îl practica alături de prieteni, potrivit stiridiaspora.ro.

Alexandru Ivan locuia în Monte Compatri de doi ani, împreună cu mama sa, tatăl vitreg, cei doi frați mai mici și cățelușa sa Kendra.

Despre el, unchiul Ionuț a declarat în lacrimi: “Alexandru era un băiat nu doar bun, ci excelent.”

Tânărul era elev la școala “Domenico Savio” și urma să treacă la învățământul superior în anul următor. Avea o pasiune deosebită pentru istorie și fotbal, petrecându-și timpul liber alături de prieteni. Cu toate acestea, viața lui Alexandru a fost curmată într-un mod brutal în noaptea fatidică, când a devenit victima unui atac armat în apropierea locuinței sale.

Familia lui Alexandru, care se mutase în Monte Compatri cu doi ani în urmă, provenea dintr-o situație dificilă. Cu toate că s-au integrat bine în comunitate, erau cunoscute și anumite antecedente ale tatălui vitreg cu forțele de ordine. Se pare că în seara tragediei, familia sărbătorea ziua de naștere a mamei lui Alexandru și a unui unchi.

“Este o tragedie fără sens. I-au luat viața fără niciun motiv. Mergea la școală și juca fotbal. Nu umbla pe străzi și nu era implicat în droguri. Fratele meu este partenerul mamei lui, pentru el era ca un fiu: a stat cu el în această noapte pentru că vroia să doarmă la un alt unchi”, a spus unchiul băiatului, potrivit aceleaşi surse.

Cei care-l cunoșteau pe Alexandru îl descriu ca pe un tânăr “amabil, liniștit, foarte educat și extrem de timid”. Pe rețelele de socializare, mulți exprimă șocul și tristețea lor față de moartea prematură a adolescentului, subliniind absurditatea unei astfel de tragedii la doar 14 ani.

Ivan Alexandru a fost ucis în noaptea de vineri spre sâmbătă, în parcarea stației de metrou Pantano, terminus al liniei C de metrou a Romei. Alarma s-a declanșat în jurul orei 3 dimineața. Echipele de intervenție au ajuns imediat la fața locului, însă, în ciuda eforturilor lor de a-l resuscita pe băiat, intervenția lor s-a dovedit a fi inutilă. Tânărul de 14 ani, care, potrivit primelor informații, a fost împușcat de două ori în abdomen și într-un picior, a murit la scurt timp după sosirea lor.

5 comentarii

  1. Mda Răspunde

    Mda. Condoleanțe. Singurul lucru ce nu pricep este ce căuta la 3 noaptea afară. Atât.

  2. Mda Răspunde

    Acum citesc de pe alt site că totul a început de la o ceartă într-un bar unde era și el. Acum mai rămâne întrebarea că la 14 ani ce căuta la bar la 3 noaptea. Probabil băuse și el niște sifon. Mda. Totuși păcat. De aia tot zic că nu trebuie să cauți baiul cu lumânarea că tot te găsește dacă insiști.

  3. NH Răspunde

    Așa sfârșesc tinerii interlopi. Aviz amatorilor care deja sunt mulți la număr.

  4. Varu Răspunde

    Multe semne de întrebare,se pare că avea un familie un tată vitreg care nu era tocmai ușă de biserică.Pacat de tinerețea lui.

    • 😵 Răspunde

      Din ce am înțeles din alte ziare careva s-a legat de ușa de biserică de tatăl vitreg și ăla s-a dus afară ca să regleze socoteala. Doar că o fi venit la ceilalți ceva ajutoare. Așa că nici unul dintre părți multă minte nu a avut. Rezultatul un copil omorât din prostie. Sper că acum sunt mândrii cu toții. Niște idioți. Cine știe din ce a pornit cearta? Poate ceva mișmașuri sau ceva învârteli de autentici diasporezi. Sau se certau cum să împartă profitul din munca în “construcții”? Foarte trist.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.