Ultima actualizare: azi, 09:22

Locale

Familia copilului ucis în Italia are nevoie de ajutorul nostru. Vor să îl aducă acasă

Familia copilului ucis în Italia are nevoie de ajutorul nostru. Vor să îl aducă acasă, însă costurile sunt destul de mari, iar oamenii sunt rugați să doneze. 

Alexandru Ivan, un tânăr de 14 ani originar din județul Satu Mare a fost ucis în Italia, împușcat de doi cetățeni români. Acum, familia ne cere ajutorul pentru a putea să aducă în țară corpul neînsuflețit. Sora vitregă a adolescentului a precizat, pentru PortalSM, că familia nu își permite să suporte cheltuielile.

,,Băiatul urmează să fie dus în România și înmormântat în satul natal, iar cheltuielile sunt mult prea mari pentru a fi suportate de către familia acestuia. V-aș ruga pe fiecare dintre voi să ajute cu câte puțin familia pentru a duce pe acesta pe ultimul său drum în țară de origine, România. Pentru cei ce vor să ajute, voi lăsa mai jos IBAN-ul unde pot face o donație pentru acesta.

IBAN: IT33Y0103038110000001041417

pentru mai multe informații vă las numărul mamei mele 3204889281”.

Sora vitregă a lui Alexandru a vorbit și despre noaptea în care adolescentul a fost ucis cu sânge rece.

,,În data de 13 ianuarie 2024, în jurul orei 3 dimineața, viața fratelui meu a fost luata de către niște persoane fără mila si fără nici o remușcare. Alexandru, în vârstă dar doar 14 ani, împliniți pe 30 decembrie 2023, era un copil energic, plin de viață si plin de visuri mărețe își încânta familia cu reușitele lui in cadrul școlar, era un copil cu un suflet bun. Acesta a ieșit împreună cu tatăl său vitreg într-un bar pentru a cumpăra o sticla de șampanie pentru a sărbători ziua de naștere a mamei, zi la care bietul Alexandru nu a mai ajuns.

Nimeni nu poate știi cu exactitate motivul pentru care tatăl vitreg al acestuia a început o ceartă cu unul dintre clienții barului pe care acesta îl cunoștea, dându-și întâlnire apoi într-o parcare pentru a clarifica lucrurile. Din mașini au tras focuri de armă pentru a-i speria, pentru ca mai apoi să îndrepte focurile către ei. Au fost câteva secunde, ultimele secunde ale lui Alexandru, timp în care nu a apucat nici măcar sa realizeze faptul că viața lui urma să se termine. Autoritățile caută vinovatul, vinovatul care a spulberat visurile unui copil”, a spus sora lui Alexandru.

Amintim că totul s-a întâmplat în zona Monte Compatri, de lângă Roma, în noaptea de 12 spre 13 ianuarie. Tânărul, elev în clasa a treia la institutul “Domenico Savio”, era pasionat de istorie și fotbal, sport pe care îl practica alături de prieteni, potrivit stiridiaspora.ro.

Alexandru Ivan locuia în Monte Compatri de doi ani, împreună cu mama sa, tatăl vitreg, cei doi frați mai mici și cățelușa sa Kendra.

Despre el, unchiul Ionuț a declarat în lacrimi: “Alexandru era un băiat nu doar bun, ci excelent.”

Ivan Alexandru a fost ucis în noaptea de vineri spre sâmbătă, în parcarea stației de metrou Pantano, terminus al liniei C de metrou a Romei. Alarma s-a declanșat în jurul orei 3 dimineața. Echipele de intervenție au ajuns imediat la fața locului, însă, în ciuda eforturilor lor de a-l resuscita pe băiat, intervenția lor s-a dovedit a fi inutilă. Tânărul de 14 ani, care, potrivit primelor informații, a fost împușcat de două ori în abdomen și într-un picior, a murit la scurt timp după sosirea lor.


CITEȘTE ȘI:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.