Ultima actualizare: ieri, 22:09

Locale

Tânăr arestat pentru uciderea lui Alexandru Ivan (14 ani). Avea un frigider plin cu bani

Un tânăr a fost arestat de polițiști pentru uciderea adolescentului Alexandru Ivan, în vârstă de 14 ani. Acesta s-a prezentat singur la poliție și a spus că el nu a tras niciun foc de armă, informează rotalianul.com.

Corum Petrov, în vârstă de 24 de ani, a declarat că în noaptea tragediei a trimis un mesaj tatălui vitreg al băiatului prin care l-a chemat „să discute o situație”. El s-a prezentat duminică seara, însoțit de doi avocați, la cazarma Carabinierilor din Frascati, explicând că a organizat întâlnirea în care vărul său, acum căutat, l-a împușcat, vineri seara, în parcarea Metro C din via Casilina, pe Alexandru Ivan, informează roma.corriere.it. 

Petrov, care locuiește într-una dintre vilele opulente dintre Rocca Cencia și via Casilina, la periferia Romei, a fost văzut deseori etalându-și bogăția și puterea pe rețelele de socializare. Imaginile publicate de el online arată o viață de lux, cu petreceri extravagante, ceasuri de mii de euro, costume elegante și mașini scumpe. Banii și puterea sunt ca un numitor comun la orice mesaj sau fotografie. Într-o altă postare, individul a arătat că are un frigider plin cu bancnote de 50 și 200 de euro.

Ivan Alexandru a fost ucis în noaptea de vineri spre sâmbătă, în parcarea stației de metrou Pantano, terminus al liniei C de metrou a Romei. Alarma s-a declanșat în jurul orei 3 dimineața. Echipele de intervenție au ajuns imediat la fața locului, însă, în ciuda eforturilor lor de a-l resuscita pe băiat, intervenția lor s-a dovedit a fi inutilă. Tânărul de 14 ani, care, potrivit primelor informații, a fost împușcat de două ori în abdomen și într-un picior, a murit la scurt timp după sosirea lor.


CITEȘTE ȘI:

Un comentariu

  1. Vasy Răspunde

    Daca ai bani multi atunci trebuie pusi la frigider ca sa nu se strice, si desigur ca nu e nimic ilegal, doamne fereste, oameni muncitori care nu beau, nu fumeaza si uite averea! Daca tu bei si fumezi, ghinion sarakule, nu fi invidios.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.