Ultima actualizare: azi, 18:04

Locale

Alertă alimentară! Biscuiți cu bucăți de metal, retrași din supermarketurile Lidl

Alertă alimentară! Un produs a fost retras de la vânzare din supermarketurile Lidl, întrucât ar conține bucățele de metal. Este vorba de un sortiment de biscuiți.

Potrivit unei informări, Lidl România a anunțat că „Grandino Biscuiți din aluat fraged, cu 20% ciocolată cu lapte, 12% ciocolată neagră și 6% ciocolată albă 200g“ au fost retrași de la vânzare. Biscuiții ar conține bucățele de metal, iar cei care au cumpărat produsul sunt rugați să-l returneze și vor primi banii înapoi.

,,Oostherhout, firma producătoare olandeză Banketbakkerij Merba B.V. retrage în prezent de pe piață produsul „Grandino Biscuiți din aluat fraged, cu 20% ciocolată cu lapte, 12% ,ciocolată neagră și 6% ciocolată albă 200g” cu termenul de valabilitate 12.12.2024. În cazul produsului vizat, nu se poate exclude faptul că acesta poate să conțină corpuri străine metalice. Ca urmare a posibilului pericol de rănire, clienții trebuie să aibă obligatoriu în vedere, cu ocazia consumării acestuia, retragerea de pe piață și să nu consume în niciun caz produsul afectat. Produsul afectat „Grandino Biscuiți din aluat fraged, cu 20% ciocolată cu lapte, 12% ciocolată neagră și 6% ciocolată albă 200g” a fost vândut în magazinele Lidl din România”, se arată în informarea transmisă de Lidl.

Lidl România a mai transmis că produsul a fost retras de la vânzare și toți cei care l-au achiziționat îl pot returna în orice magazin Lidl. De asemenea, clienții își vor primi banii înapoi fără a fi necesară dovada de plată.

Un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.