Ultima actualizare: ieri, 19:37

Locale

Cazanul în condensație, noua tehnologie cu care puteți economisi bani. Soluție modernă și eficientă

Încălzirea cu gaz este poate cea mai ușoară și  convenabilă alternativă pentru reducerea uneia dintre cele mai mari costuri casnice. Încălzirea cu lemne poate fi, de asemenea, costisitoare, în plus necesită mai mult spațiu, generază deșeuri. Creșterea prețului la gaze ne îndeamnă să căutăm și alte opțiuni, iar una dintre acestea ar fi noile cazane în condensație. Ele sunt o soluție modernă de încălzire care maximizează eficiența energetică și reduc costurile de încălzire.

Reprezentanții firmei Poszet din municipiul Satu Mare recomandă cu căldură cazanele în condensație și au punctat câteva dintre avantajele trecerii la noua tehnologie:

  • această nouă tehnologie reduce consumul de gaz cu aproximativ 25 la sută;
  • în timpul arderii gazului în cazan se generează vapori de apă care în cazul cazanelor tradiționale se degajează neutilizati prin coș, însă sunt folosiți în cazul celor în condensație, contribuind la creșterea eficienței lor;
  • eficiența se ridică până la 107 la sută, deci cu 17% mai mult față de cea de 90% a cazanelor convenționale;
  • aceste cazane sunt, în medie, cu 70 la sută mai ecologice decât omologii lor tradiționali pe gaz,
  • în ceea ce privește prețul cazanelor în condensație, nu există o diferență semnificativă față de centralele tradiționale, astfel încât trecerea la această nouă tehnologie se poate face fără eforturi financiare.

Astfel că, fiind instalat și întreținut corespunzător, un cazan în condensație se va dovedi, fără îndoială, o investiție de lungă durată și profitabilă pentru oricine.

Așadar, cei care își doresc să achiziționeze cele mai noi echipamente de încălzire pot apela cu încredere la cei de la Poszet, întrucât reprezentanții firmei se ocupă atât de montajul noilor cazane, dar oferă și servicii de reparare, prin intervenții rapide și de calitate.

Magazinul Poszet din municipiul Satu Mare poate fi vizitat pe strada Bujorului la numărul 52.

Pentru mai multe informații puteți să sunați la 0261.716.540.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.