Ultima actualizare: azi, 18:28

Locale

Careieni despăgubiți după 9 ani. Au rămas 3 zile fără curent

Careienii care au avut calitatea de reclamanți în procesul în care au solicitat daune societății Electrica Furnizare SA pentru pana de curent din primele zile ale anului 2015 au obținut daune morale în sumă totală de 175.350 lei, informează Primăria Carei.

Persoanele care au avut calitatea de reclamanți în dosarul nr.15600/2011/2016* sunt rugați să ia legătura cu Electrica Furnizare SA în vederea stabilirii modului de plată a sumei dispusă de instanța de judecată. Careienii în cauză au fost sprijiniți de Primăria Carei, care a plătit onorariul avocatului ce i-a reprezentat în procesul intentat la Judecătoria Cluj.

Reamintim că o pană de curent a paralizat orașul Carei în primele zile ale anului 2015. Problemele privind alimentarea cu energie electrică la Carei au fost cauzate de cablurile vechi și mult subdimensionate. Avaria la rețeaua de alimentare cu energie electrică a afectat aproape jumătate din populația orașului. Careienii au stat trei zile fără curent, iar în a patra zi au făcut inventarul pagubelor.

2 comentarii

  1. Cosmin Răspunde

    De aia ne fura acum pe noi toti !!!

  2. Nobody Răspunde

    Asta s-a intamplat pentu ca pe vremea aia ( nu ca s-a schimbat foarte tare situatia actuala ) era foarte important scaunul directorului, si nu voia sa deranjeze la “centru”, cu problemele de la Satu Mare. Sistemul merge in continuare din inertie, fara mentenanta ca doar trebuie economie sa-si ia maharii bonusurile, pana se mai intampla ceva serios

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.