Ultima actualizare: azi, 20:55

Locale

Deputatul UDMR Nagy Szabolcs: Comasarea alegerilor nu va schimba nimic, miza este interesul comunității noastre

Deputatul UDMR Nagy Szabolcs a declarat că decizia liderilor partidelor din coaliție de a comasa alegerile europarlamentare cu cele locale nu va schimba esențial situația. “Pentru noi, miza este interesul comunității noastre – despre asta am vorbit astăzi într-o emisiune radio”, a subliniat Szabolcs.

Liderii partidelor din coaliție au anunțat că vor comasa alegerile europarlamentare cu cele locale care se vor organiza pe 9 iunie. Cu toate acestea, deputatul UDMR a argumentat că comasarea alegerilor nu schimbă cu adevărat miza, ci că efortul trebuie să se concentreze pe continuarea muncii deja începute.

Deputatul UDMR a subliniat importanța concentrării pe nevoile reale ale cetățenilor și pe aspectele esențiale ale dezvoltării comunităților locale și ale proiectului european.

“În mijlocul atâtor zgomote, cred că avem nevoie de voci clare și credibile. Pataki Csaba, Kereskényi Gábor și echipele UDMR din județul Satu Mare au dovedit destule. Merită voturile cetățenilor”, a concluzionat deputatul Nagy Szabolcs.

17 comentarii

  1. c-block Răspunde

    Rareori mi s-a ivit ca să citesc atâtea afirmații aiurea în doar câteva rânduri. Notați de pe acuma. La alegeri dacă rămâne așa va fi brambureală pentru că sunt 5 buletine mari de vot cu multe partide și mulți candidați. Sunt o grămadă de persoane care toată viața nu au citit 20 de pagini și acum aveți pretenția de la ei ca să citească, să judece și să aleagă în câteva minute în cabina de vot când încă și acum sunt persoane care și acum doar de aia merg la vot ca să citez “să-l voteze pe Iliescu”???? Din păcate asta este adevărul crunt. Și sunt curios ce se va întâmpla dacă vreun buletin de vot valabil exprimat va ajunge prin ceva accident în altă cutie decât ar fi trebuit. Se va număra ca și valabil ori ba? Ca să nu mai povestim că alegerile locale sunt un lucru cu o temă de campanie și care nu are nici o treabă cu cele europarlamentare. Bine că nu facem și ceva referendum dacă tot suntem acolo. 😵🥴🤢

  2. Noric Răspunde

    Ficioru aista s-a spuna prima data ce scoala o facut si unde o lucrat el toata viata inclusiv boreasa lui? Este prietenul lui gaborel parca?

    • Adi Răspunde

      Hai te rog prima data zi tu daca ai mai mult de 2 clase. Ceva pentru ceva!
      Ce p*la te intereseaza scolarizarea lui? Sau cercul de prieteni? Sunt sigur ca are mai multe clase ca tine, cavaler de tastatura antisocial ce esti.

      • Ion Răspunde

        Are dreptate, nici ăsta nici Gabor n-au lucrat mai nimic la viața lor. Măcar asta a făcut un pic de presă, dar Gabor de fapt n-a lucrat chiar nimic. A făcut chipurile facultatea la Debrețin, în același timp cu slujba de la București, la Parlament Făcea naveta vreo 800 de kilometri, saracu’ (oare câți tineri de 20 de ani sunt trimiși direct acolo?). Bine garnisit cu legile…maghiare, fost angajat ca … Jurist la Apaserv, unde ce putea să facă decât nimic, dacă el nu știa legislația română? Cam atât. La Apaserv, firma cu acționar majoritar municipiul Satu Mare, a lăsat-o pe nevastă-sa, cu un salariu de 10.000 pe lună, că să facă ce.

  3. Freud Răspunde

    Din cate citesc p-aci, prin comentarii, nici pe departe nu e vorba despre alegerile comasate cu exceptia primei prezentari ideologice. Apoi apare un posibil frustrat si se leaga de originile omului. Si daca era chinez sau bosiman ce se intampla? Vad ca provocatorii sunt prezenti la fiecare articol despre administratia locala.
    Va ca toata lumea stie SI tot. L-ati tinut pe Gaborel de mana cand pleca la faculta? Ia-ti facut temele de casa sau ce? Ati stat/stati linga el la birou sa stiti ce a facut sau ce face? Ca “legenda” spune … bla bla bla.
    Eu cred ca invidia aia galbena va paste ca nu ati fost in stare si nu sunteti in stare nici macar sa mirositi cea ce a facut el sau altii care castiga peste medie.
    Daca nu-l poti ajuta sau felicita macar nu-l impiedica sau critica (doar constructiv). Dar nenorocitii in gandire doar sa critice distructiv stiu.
    Felicitari!

    • c-block Răspunde

      Ce am prezentat eu nici de departe nu e ideologie. Sunt treburi practice legate de alegere. Adică cum te organizezi și cum duci la bun sfârșit un scrutin democratic, electoral. Și vreau să văd ce vei zice dacă ne mai parașutează peste cap și un referendum absolut inutil cu rezultat cunoscut înainte de a fi organizat privitor la desființarea pensiilor speciale. Numai asta ne mai trebuie și încă ceva în plus ca să nu mai știi cum să duci vraful de buletine de vot cu căruciorul până la cabină. Foarte sincer zic asta.

  4. Ion Răspunde

    Pupă-l tu pe Gabor in dos dacă vrei. Cum nu contează ce a făcut și cine l-a angajat (pe pile)?! Fără politică Gabor rămâne muritor de foame. Să trimiți tu copilul in Parlament la 20 de ani, ia să vedem, poți, Hercule💪? Cum nu contează că de fapt a plătit diploma, pentru că nu putea face naveta de la școală la lucru 1000 de kilometri?! Cum nu contează că a fost angajat și promovat pe pile?! Este vorba tocmai de angajări pe pile și de rahaturi cu care a fost obișnuit de mic. Primăria este plină de activiști UDMR. Soția lui este angajată pe bani foarte multi, la o companie din subordinea primăriei, adică a lui (coincidență?), și nu e vorba de oameni care câștigă peste medie, ci mult peste medie. (10.000 este MULT peste medie).

    • Gabor Răspunde

      Mi van Ionikö? Nu a sosist nyugdiju vagy azsutorul szocsial?

      • Gabor cu azsutoru' Răspunde

        Már megszoszit dá nem vrej szá shtii pörerea koledzsilor de la apa meg a szerv deszpre … Kö jérá binye köt volt ün köncsédiú dye szülési kö éra máj linishté shi szé putéa lukra mult máj binye. Na. 😉

  5. Babanu Răspunde

    Nelu, Nelutule! Nu te enerva. Gabita iese cu peste 50% primar (ca si in 2020 a luat 51%) iar tu nu mai iei banutii petru postari de la Kozma dupa campanie 😉

  6. Ilie Răspunde

    Deci Kereskenyi si-a angajat soția cu un salariu de 10000 pe lună? N-am știut, vreau și eu un salariu ca asta, ce trebuie să fac?

  7. N Răspunde

    S-a te faci ungur.

  8. Norik Răspunde

    Mai analfabetule Adi am mai multa scoala decat tine cu gabor si cu acest deportat la o lalta .De asta s-a fii sigur!Am scris intentionat gresit .Firati ai dracului de cioflingari anslfabeti !Doamne cum va
    rabda pamantu trantori si gunoaie politice!

    • Adi Răspunde

      Auleu! Uite cine vorbeste?

    • borik Răspunde

      Auzi tu elevatule! Ce ar fi dacă ai încerca să scrii intenționat greșit că poate atunci vei reuși să scrii corect? Te riști papagalule, tu ăla autoproclamat cu școala multă dar făcută degeaba și pe întuneric (fără frecvență) ca nu cumva cineva să te recunoască? Aici incluzând și ex-profii tăi de la liceul agricol din Livada? Ești rușinea planetei gargară goală ce ești. Du-te învârtindu-te în jos unde ți-a locul. Hai marș.

    • Asistenta de la psihiatrie Răspunde

      Norik=Vasy. Vezi că te-am pus absent la apel.

    • Norik Răspunde

      Scuze, iar numi gasesc pastilele. Dar acum am cercat sa scriu corect. Asai ca se vede diferenta?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.