Ultima actualizare: azi, 19:37

Locale

Evreii din New York caută teren la Halmeu. Vor să construiască un depozit uriaș în județul Satu Mare

Evreii din New York au făcut o vizită în județul Satu Mare pentru a căuta un teren potrivit pentru construirea unui depozit uriaș de materiale de construcții. Scopul acestui proiect este de a putea vinde materiale de construcții către Ucraina în vederea reconstrucției clădirilor afectate de război, potrivit surselor PortalSM.

Cu ochii spre viitorul apropiat, comunitatea evreiască din New York s-a hotărât, astfel, să construiască un depozit uriaș de materiale de construcții în județul Satu Mare, în apropierea graniței cu Ucraina. Deși detaliile exacte ale planurilor nu au fost încă dezvăluite publicului larg, se pare că această inițiativă este parte a unei strategii antreprenoriale pe termen lung. Este cunoscut faptul că mare parte din Ucraina va fi reconstruită în urma bombardamentelor, evreii alegând, așadar, să profite de ocazie și să construiască un depozit de materiale de construcții pentru a le putea vinde către ucraineni. Sume uriașe de bani vor fi direcționate de Uniunea Europeană și Statele Unite către Ucraina pentru achiziționarea acestor materiale de construcții.

Vizita evreilor la Satu Mare a avut loc la începutul acestei luni. Evreii au zburat cu un avion privat de la New York pe aeroportul din Baia Mare, după care au făcut vizita în județul Satu Mare.

”Am avut onoarea să găzduim primul zbor privat fără escală către New York JFK din Baia Mare, iar aeronava care face posibilă această călătorie extraordinară este Bombardier Global 7500, reg. N787FZ! Este un moment deosebit pentru Aeroportul Internațional Maramureș și un pas important în direcția conexiunilor globale, precum și o dovadă a progresului nostru continuu”, au transmis atunci reprezentanții Maramureșului.

 

19 comentarii

  1. 🤔🤔🤔😢🥴 Răspunde

    Aceasta va fi o oportunitate imensă. Dar ca de obicei noi pe veci stăpâni pe aicea așteptăm să vină alții cu ideii că pe noi orice moment sau oportunitate ne ia prin surprindere. Cam din cauza asta arată județul cum arată. Noroc cu evreii pe care am reușit să-i comercializăm en gross dar ei se tot întorc cu afaceri pe aici că altfel ar fi jale. Și în loc să săriți pe mine mai bine recunoașteți că așa e că de aia merge toate fabricile de la noi ca niște plantații de sclavi cu munitori plătiți sub orice critică. Pentru că ne complacem și acceptăm. Asta suntem din păcate.

    • Fasz Răspunde

      Aceștia caută teren peste tot, la început conviețuiesc ulterior colonizeaza, este necesară precauție maximă!!!!!

    • radical2 Răspunde

      asta am sustinut si eu. Reconstructia ucrainei reprezinta un potential de investitii urias. Da n-ai cu cine…Asa ca sa-i lasam pe alti care se pricep, dupa care ne plangem ca suntem saraci si nu avem bani , si ca ne fura UE si Soros….E prost sau prostit poporul romana din pacate.

  2. DRAGOSTE Răspunde

    FELICITĂRI ACESTORA DEOARECE STIU SĂ DEZVOLTE ÎNTR-O ȚARA AFACERE FIINDCĂ POLITRUCI ROMANIEI PSD+PNL+UDMR = ASASINII ECONOMICI 100% !!!

    • Dodi stetco Răspunde

      Israelieni rusi in frunte cu vecini nostri ucraineni pe care i-am primit ajutat cu ceilalti Austrieci a lui Nenhamer care isi bate joc de ROMANIA si isi bate joc impreuna cu politicieni si guvernul nostru care ne vinde pe un euro toti ar trebui ca sa nu aiba tara si sa nu poata folosi tot ce au acumulat de la tarisoara asta care se numesteROMANIA…

  3. 🤔🤔🤔😢🥴 Răspunde

    @Fasz. Asta i s-a spus și la părinții tăi și totuși uite ce au produs? De ce nu s-au protejat? Dar mai bine spune aia că de ce nu face careva de la noi asta? Că depozitul nu pleacă de aici și cerința de stocare și depozitare tot timpul vor fi pentru zonă, nu numai acum! La asta să te gândești nefericitule în loc să ai preocupări de astea retardate că oare de ce vin. De ce suntem tot timpul prinși pe nepregătite? Cine ne împiedică ca la noi acasă să facem ce dorim și ce ne trebuie? Rumegă acum. Și te rog lasă povestea străveche cu capra vecinului că nu ține de foame. Dealtfel te felicit pentru numele ales. Este pe măsura ta. Maaaare, maaaare f…. de tot.

  4. Vizionaru Răspunde

    Și dacă câștiga rușii?

    • H&R Răspunde

      Nu contează cine câștigă! Biznisul e biznis. Dar mulți nu vor să înțeleagă. Războiul e cel mai bun biznis.
      Încă ceva: ce fel de depozit va fi? Mă gândesc nu pentru căpșuni. Posibil pentru armament? Întreb pentru un prieten.

      • Doar atât Răspunde

        Nu pot decât să citez din articol, Se pare tu nu ai reușit să citești nici măcar titlul. “…..pentru construirea unui depozit uriaș de materiale de construcții…..”. Acum că de fapt ce va fi e fix altă treabă. Ca și bancul cu familia care lucrează chipurile la fabrica de bhiciclete și se apucă să ducă acasă piese de schimb furate. Apoi când asamblează totul la un loc nu iese decât tanc. Cam atât. 🥴😉 Părerea mea strict personală este că de mult nu a mai fost un conflict de anvergură mare și probabil exista cerința ca noutățile produse să fie testate pe viu. Că ce zice unul sau altul aia este treabă secundară, nesemnificativă. Și rușii vor pacea lor. Dar după regulile lor. Așa cum și romanii încheiau celebrele lor păci romane – pax romana. Asta după ce rădeau tot ce mișca în cale și punea mâna pe tot ce îi interesa, aur și sclavi în primul rând. Nu s-a schimbat nimic în 2000 de ani, doar actorii.

    • Golf Răspunde

      Ai adresat o întrebare foarte greșită. Întrebarea corectă este: ce va rămâne din ucra după ce Rușii i-au denazificat și demilitarizat?

  5. Vasi Răspunde

    Pai am bulit-o mai putin Orbanica migratoru!🤣

  6. Teodor Răspunde

    Cum de nu sunt comentarii de genu ?: …Noi suntem aici, În veci stăpâni”, de la Prut pana la Tisa, Nu vindem tara… etc. etc.
    Sincer, e un semn bun, se schimba mentalitatea.

    • sp Răspunde

      Sclavii încă așteaptă dezlegare ca să aibă liber la comentat. 😵😉

      • Andrei Kiraly Răspunde

        Sp,și tu aștepți in zadar tratamentul !!!!!

        • sp Răspunde

          Eu nu am nevoie de așa ceva pe când tu din ce se pare da. Ca să nu mai vorbim de dezinfectant pentru gură la câte boașe lingi. Nu ai demnitate, man. Așa că ocupă-te urgent de problemele tale până se mai poate. Între timp ai primit aprobare să combați dujmanul???? Ferice de tine. Să nu uiți să treci pe la casierie.

  7. Ion Răspunde

    Noroc cu aeroportul Baia Mare…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.