Ultima actualizare: ieri, 19:37

Locale

FOTO. Așa arată un autobuz din Satu Mare după o cursă. Mesajul transmis de Transurban

Transurban a publicat două fotografii din autobuze, după o cursă obișnuită în oraș, iar imaginile arată lipsa de respect pe care unii călători o au față de cei din jur. În imagini se pot observa mai multe coji de semințe aruncate pe jos, ocazie cu care Transurban apelează la bunul simț și respectul tuturor călătorilor.
„Dragi călători, așa arată unul dintre autobuzele noastre după o cursă obișnuită din această săptămână. Respectarea curățeniei este esențială pentru confortul tuturor pasagerilor și pentru menținerea unui mediu plăcut în mijloacele noastre de transport. Vă reamintim că doar ÎMPREUNĂ putem face călătoriile dvs. să fie o experiență plăcută cu autobuzele Transurban”, este mesajul publicat de Transurban.

14 comentarii

  1. Anonim Răspunde

    De ce nu există camere de supraveghere în aceste autobuze , atunci persoanele responsabile ar putea fi trase la răspundere .

  2. Stahlopramen und Csipler Răspunde

    Sunt aceleași persoane care și în plin centru fac același lucru.
    Aviz poliției locale. Zona Horea, Avram Iancu, Corvinilor, Cuza Vodă etc.
    Justificați-va domnilor salariile și nu burțile jenante. Amendați aruncătorii de chiștoace, ambalaje, mucuri de țigarete, coji de semințe și pur și simplu prezența prostituatelor în toate zonele orașului. Se știe cine sunt, se cunosc peștii jenanți și chiar de unde vin. Cuibul multora este zona Ostrovului, Horea 2, Horea 6 și nu numai. Îi aveți în vizor 24/24 ca doar e împânzit orașul de camere.

  3. SatuMare Răspunde

    Justitia si ordinea trebuie mentinute. Satmarenii cu bun simt majoritatea fie au plecat, pleaca sau sunt pe cale de a pleca din Satmar, deci pe asta nu ne putem baza.

  4. Satmarean1 Răspunde

    Dupa toate investitiile care se fac in acest oras in ultimii ani ar trebui pus accent si pe protejarea acestora prin o mai mare si simtita prezenta a politiei locale. Sper sa auda cine trebuie.

  5. claudiu Răspunde

    Oceanul de nesimtire care a inundat orasul nu poate fi combatut doar de politia locala>>< in germania neamtul te trage de maneca daca iti pica ceva din buzunar,Pana nu ve ti constientiza ca fara spirit civic fara implicarea tuturor fortelor de ordine ,aici ma refer la jandarmi si politie municipala de care n am auzit nici un cuvant nu vom avea un oras curat si sigur

  6. ,,,,, Răspunde

    Adrian Cozma o să facă ordine!

  7. 🤔🤔🤔 Răspunde

    Până nu sunt prinși asupra faptei, amendați și obligați să facă curat cu periuța de dinți până atunci nu se va schimba nimic. Doar aș adăuga că nu cred că nu a observat cineva dintre pasageri sau șoferul că se face mizerie. Educație civică zero. Eu aș sugera la Transurban să scrie pe mașini că cei care fac așa sunt coborâți automat sau dacă fac gălăgie și comentează duși la poliție. E pură bătaie de joc la adresa celorlalți de lângă ei. Idem cum arată vara și zona băncilor din parcuri. Unii nu au ce face. Numai unul trebuie prins și amendat strașnic că nu aveți frică se duce vestea repede.

  8. Varu Răspunde

    Din imagini se pare că în autobuzul respectiv nu sa mai făcut curat de o lună

    • Diane Răspunde

      Ai perfectă dreptate! Sunt sigură că nu arată așa după o cursă doar dacă nu e Nr. 5 sau 11 unde circulă “unii ” fără bilete sau abonament. Sunt aceeia care primesc amenzi când sunt prinși și atât!

  9. Mihaita Piticu' Răspunde

    Niste tarani analfabeti …..Lumea a 3 a suntem

    • 🤔🤔🤔 Răspunde

      Numai unul ar trebui prin asupra faptei și amendat strașnic. Dar asta ar presupune ca specialii să-și facă treaba. Așa că slabe șanse. Bine că le ținem în puf că și camerele de supraveghere din oraș sunt cam degeaba. Noi o să avem un oraș civilizat când locuitorii orașului vor dori asta. Deocamdată suntem departe de asta, cei care doresc așa ceva sunt absolut minoritari. Iar ceilalți se complac în situația și dau din umeri. Sunt curios ca la proxima campanie ce se va promite pe linie de poliție locală că ce s-a înfăptuit în două mandate este o megacatastrofă.

  10. ... Răspunde

    Călătoriți cu Orizont

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.