Ultima actualizare: ieri, 19:37

Locale

FOTO. Curba morții din Satu Mare. Un TIR s-a răsturnat peste crucile celor decedați

ACTUALIZARE. Cozi imense în Ciuperceni, după ce un TIR s-a răsturnat peste mai multe cruci. Accidentul s-a produs vineri dimineața, 2 februarie.

Un accident s-a produs în curba morții din județul Satu Mare, pe raza localității Ciuperceni. Un șofer aflat la volanul unui TIR a pierdut controlul vehiculului și s-a răsturnat peste crucile celor decedați.

Vineri după-masa s-au format cozi imense pe ambele sensuri, din cauza macaralei care încearcă sa repună pe roți camionul răsturnat.

Știrea inițială:

Un nou accident a avut loc în județul Satu Mare, după ce un camion s-a răsturnat într-o curbă extrem de periculoasă, informează szatmar.ro.

Accidentul s-a produs în curba morții din județul Satu Mare, pe raza localității Ciuperceni. Un șofer aflat la volanul unui TIR a pierdut controlul vehiculului și s-a răsturnat peste crucile celor decedați.

Vom reveni cu detalii.

2 comentarii

  1. 🤔🤔🤔 Răspunde

    Lăsați-l așa. Că poate așa se vor învăța minte și se va circula mai cu grijă. Sigur a rata curba din cauza vitezei și poate și șoseaua era puțin mai umedă acum. Subtitlu la poză “Monumentul idioțeniei”. Nouă nu ne trebuie război, noi ne nenorocim singuri. 😥

  2. Radu Răspunde

    Soferul profesionist a condus neprofesionist

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.