Ultima actualizare: azi, 15:49

Locale

FOTO. Prăjituri cu mucegai, cumpărate dintr-un magazin din Satu Mare

Prăjituri cu mucegai, cumpărate dintr-un magazin din Satu Mare. O tânără din Satu Mare a avut surpriza să descopere că cele două cutii de prăjituri asortate pe care le-a achiziționat de la un magazin specializat pe pâine şi prăjituri, din centrul oraşului, sunt acoperite cu mucegai.

Tânăra, care a preferat să rămână anonimă, a povestit pentru PortalSM, că prăjiturile au fost cumpărate pe data de 7 februarie dintr-un magazin din zona centrală. După ce a deschis una dintre cutii astăzi, a constatat prezența mucegaiului pe prăjituri. A deschis o altă cutie care avea aceleași urme de mucegai.

Deși acestea au fost ținute în frigider și ambalajul indica data de expirare ca fiind 18 februarie, mucegaiul era evident. Tânăra intenționează să facă o reclamație împotriva magazinului pentru această experiență neplăcută.

 

12 comentarii

  1. comentator Răspunde

    Gata, ne-ați lămurit. Undeva în Europa pe dreapta prin centrul orașului pe undeva cineva vinde la grămadă prăjituri mucegăite dar încă în termen de valabilitate. Probabil nu au fost ținute cum trebuie. Foarte utilă informație, ce mai! Sau nu???? La tanti transmit pe această cale că mămica ei sigur nu cumpăra de la magazin prăjituri ci sufleca mâna și punea mâna pe făină, ouă etc. funcție de rețetă. Pe cât pariu că tanti nici nu știe să le mai facă dar pretenții are. No așa vă trebuie. Exact de asta noi în familie nu cumpărăm niciodată prăjituri de-a gata făcute și ambalate. Și dacă nu faceți și nu transmiteți mai departe la copiii se va pierde de tot. Vedeți ce se întâmplă prin occident.

    • Praji Răspunde

      Auzi, mare intelect, din moment ce sunt la comercialializate, ce plm te legi de abilitățile clientului?
      Sunt produse la vânzare, obligatoriu sub cerințele unor standarde de calitate, sau nu?

    • Praji Răspunde

      Și da, oligofren comunist, am pretenții, îmi permit pe banii mei!

      • comentator Răspunde

        Nu te împiedică nimeni să bagi în tine produse scumpe și plne cu E-uri. Să-ți fie țărâna ușoară. Mi se fâlfâie de suflețelul tău gingaș. Cei ca și tine numai drepturi aveți, dar ca să și gândiți ferească sfântul. Foarte bine. Continuă tot așa. Cu aia dreptate că teoretic prăjiturile ar trebui să fie OK mai ales că sunt în garanție, căpșunarule sparanghelist.

    • Vasy Răspunde

      @comentator Sa faca toti ceea ce fac eu. Mai stiu pe cativa cu gandirea asta, numai ca unu’ este in Corea iar la noi l-au impuscat de Craciun cu nevasta-sa. Trebuie uitata gandirea aia, uita si fa loc in creier la lucrurile noi. In locul lui tanti putea sa fie un copil care cumpara si mananca fara sa controleze iar apoi ajunge la “macelarie” la UPU si nu se mai stie daca ajunge acasa viu de acolo daca ai ghinion sa dai peste un anumit doctor.

      • comentator Răspunde

        @Vasy lasă tu poveștile astea. Eu dacă eram femeie și în deplinătatea facultăților mele practice mi-ar fi fost rușine să faca un așa scandal pe niște prăjituri. Astea dacă te uiți atent sunt prăjituri din alea asortate din foi de miere și diverse creme pe care tanti nu de poftă de dulce le-a procurat ci de lene ca să nu cumva să pornească dânsa cuptorul acasă. Dacă ți-e poftă de dulce nu cumperi jumate chil de din astea, asta să fie clar. Ce crezi tu de ce insistă femeia să rămână anonimă? Nu le luați partea că am ajuns acolo că fetele din ziua de azi nici o ciorbă nu-s în stare să încropească. Că nu e în ordine să găsești pe raft prăjituri mucegăite și asta-i drept. Te rog întreabă-mă când am cumpărat ultima oară astfel de prăjitură din comerț! Că nici nu-i știu vremea, sincer. În încheiere nu cred că exista pericolul ca un copil să cumpere ditamai porția de dulce ca asta din poză. Eventual dacă nu cumva mă-sa nu-l trimitea la cumpărături. Și atunci sigur ea era care desfăcea ambalajul. Doar trebuie verificată calitatea, nu? Am ajuns ca de sărbători să comandăm platouri gata făcute, prăjituri idem apoi comentăm că nu ne convine. Faceți-vă timp pentru ele. Dacă eu îmi fac timp înseamnă că se poate.

  2. Krepekin Răspunde

    Nu i de mirare!!!Ce așteptăm???Tine acolo mult timp prăjiturile ,nu verifică,sigur că apar surprize.Si când primim o boala ,nu interesează pe nimeni,putem cheltui pt medici,daca avem de unde.Mare grija trebuie sa avem ce cumpărăm in zilele asta.

  3. Kiraly ilona Răspunde

    Eu am cumpărat sifon și era plină de viermi de la santec din 14 mai și degeaba m-am dus la protecția consumatorilor că de ce nu am luat bonu de la casă și mi sa clasat. Ăsta e Romania și Satu mare

    • Calin Răspunde

      @Ibolya, tara ca tara si oras ca oras. Vina va apatine din moment ce legea prevede faptul pastrarii bonului fiscal cel putin pana la iesirea din magazin. Se stie clar faptul ca returnarea produselor se face pe baza bonului fiscal emis de comerciant.
      Deci sansa la remedierea situatiei a fost aruncata odata cu BONUL FISCAL!

  4. Zero Răspunde

    Ma’, da’ macar patronul a avut atata minte sa le dea spaga un pachet de biscuiti astora din presa sa nu-i puna numele magazinului in text.
    Pe Lucut nu l-a dus capu’.

  5. Vasy Răspunde

    Stire de KKO.
    Un magazin din centru, nu cumva sa li se strice clientela. Oare exista o lege care ii protejeaza pe comercianti sau e tot ramasita de PCR (pile cunostinte relatii) ?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.