Ultima actualizare: ieri, 21:58

Locale

FOTO. Tânăr mort în județul Satu Mare. A intrat cu mașina într-un stâlp

Tânăr mort în județul Satu Mare. Tânărul, în vârstă de 27 de ani, intrat cu mașina într-un stâlp. Accidentul s-a produs vineri, în localitatea Tarna Mare.

Ce spune poliția:

,,La data de 16 februarie, în jurul orei 13.20, polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Satu Mare au fost sesizați despre producerea unui eveniment rutier, în localitatea Tarna Mare. În urma verificărilor efectuate, polițiștii au constatat faptul că un conducător auto de 27 de ani, din Tarna Mare, ar fi pierdut controlul asupra direcției de mers, intrând în coliziune cu un stâlp.

Din producerea evenimentului, a rezultat decesul conducătorului auto. În cauză, cercetările sunt continuate în vederea stabilirii cu exactitate a împrejurărilor în care s-a produs evenimentul”.

Ce spun pompierii:

,,Vineri după-masă, în jurul orei 13.30, Inspectoratul pentru Situații de Urgență “Someș” al județului Satu Mare a fost solicitat să intervină la un eveniment rutier produs în localitatea Tarna Mare. La fața locului s-au deplasat zece cadre militare, cu o autospecială cu modul de descarcerare, un echipaj de prim ajutor din cadrul Punctului de Lucru Turț și echipajul de Terapie Intensivă Mobilă de la nivelul județului.

La locul evenimentului, forțele alocate au identificat o persoană cu vârsta aproximativă de 30 ani aflată în stop cardio-respirator. Aceasta a fost predată echipajului medical prezent, care a început manevrele de resuscitare.

Din nefericire, în ciuda eforturilor depuse de către personalul medical, victima nu a răspuns protocolului de resuscitare, astfel a fost declarat decesul la fața locului. Pe toată durata intervenției, pompierii au asigurat măsurile de prevenire și stingere a incendiilor”.

Un comentariu

  1. Darwin Răspunde

    Păcat de viața irosită degeaba din cauza unei prostii de moment. Unii își caută cu lumânarea. Altul care nu a fost atent la ora de biologie când s-a predat teoria selecției naturale. Trist, foarte trist. Mai ales că avea și familie, și copil. Fiți mai atenți mă oameni buni, viața nu e un joc de Counter Strike pe care îl poți reporni la o adică.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.