Ultima actualizare: azi, 20:55

Locale

FOTO. Turist polonez la Satu Mare. Și-a scos butelia în stație, a gătit, apoi s-a ușurat în parc

Turist polonez la Satu Mare. Bărbatul și-a scos butelia în stația de autobuz, a gătit, apoi s-a ușurat în parc, informează jurnaliștii de la gazetanord-vest.ro.

Înainte să ajungă în vama Petea, un turist din Polonia s-a oprit într-o stație de autobuz din municipiul Satu Mare ca să își potolească foamea. Bărbatul și-a scos butelia, a pus pe bancă mai multe ingrediente, apoi a pus cratița pe foc și s-a pus pe gătit.

După ce a mâncat, turistul și-a strâns lucrurile, după care, mai notează gazetanord-vest.ro, acesta s-a ușurat în parc. Mai apoi, bărbatul și-a continuat drumul spre vama Petea.


FOTO: gazetanord-vest.ro

17 comentarii

  1. H&R Răspunde

    Asta a vazut in Romania, crede ca asta e normal. Acum care e problema, ca nu a ascultat manele la maxim?

  2. 😱😱😱 Răspunde

    Buuun. Acuma ziceți și voice să facă? Cei de-ai noștri când practică transhumanța de două ori pe an și stau la coadă la Petea, ei ce fac cu sutele? Vreți să-i arătațți turistului că nu e frumos ce face? Păi ia arătați unde este un WC public. Aaaaa, că nu este? Nașpa. Așa că vă rog frumos și înghiteți fin sec și lucrați pe acest subiect. Adică faceți locuri de popas la margine și dotate nu numai să vă revoltați inutil. Bine? Omul ăsta a făcut ce a văzut și de la ceilalți.

  3. Casian Răspunde

    Un boschetar care este aplaudat de alți boschetarii!

    • @Casian Răspunde

      @Casian. O întrebare simplă doar pentru tine. Ești în tranzit într-o țară străină și nu stai chiar așa de bine cu monetarul dar trebuie să ajungi acasă și mai ai de mers aproape 1000 de km. Ce faci dacă vezi că nu este un loc de popas amenajat și nicăieri dar nicăieri nu este în tot orașul o toaletă publică? Te abții până acasă🥴😵😢?

    • H&R Răspunde

      Doare adevărul? Las’ că trece.

  4. Casian Răspunde

    Dragi compatrioti si Daci Liberi . In 2002 in Antwerpen romani mancau lebede si gaini salbatice prin parcuri sa nu mai vorbim de locuinte cu cate 10 romanasi pe chirie si daca ar fii sa mediatizam mizeria facuta de compatrioti nu ne spala nici toata apa din somes , hai Hura si La gara! Apropo toate prostituatele din europa vorbesc romaneste .

  5. H&R Răspunde

    Apropo. Mulți țiga… rromi circulă cu numere de Polonia. Așa ca o mică paranteză.

  6. Intersport Răspunde

    România pitorească.

  7. și eu Răspunde

    @ HR dă mâna cu celălalt cretin …

  8. Bagator in seama Răspunde

    Mnoah ii fain a ceti de prin comentarii.
    Ideea ii urmatoarea:
    Da, Andrej a facut ce a facut pe unde a facut.
    Da, e neplacut ca si cetatean care vede ce se petrece si e de inteles revolta unora.
    Da, e neplacut si ca persoana in tranzit ca n-ai o buda unde sa-ti faci nevoile cand te trece, sau daca ai unde, nu-i intretinut ( a se baga seama, gradina lu’ Cristi ii mare, da nu mai are gard la cati l-or sarit!)
    De contemplat pe urmatoarele totusi:
    1) nu sunt locuri amenajate pentru opriri, in benzinarii te opresti pentru nevoi daca ai posibilitatea, dar de facut mancare la flacara buteliei…..
    2) e bine de stiut ca nu numai la noi se pliaza omu’ dupa nevoi, asta mai ales cand vine Dorel din vest si face pe omu’ cult explicand cum umbla cainii cu covrigi in coada.
    3) rahatu pute la fel si la alte natii deci nu estem cu nimic mai presus/prejos fata de altii.
    4) daca esti tirist clar te intelegi bine la pret pe centura, deci romana a devenit noua latina culta si tot noi estem aia de ne plangem.
    Inainte de a savura si comentariile ulterioare ii bine de mentionat ca unele greseli din text is intentionate , altele nu, dar cimpanzeii oricum isi arunca fecalele’n public.

  9. Liber colegu` Răspunde

    Baciu` Gheorghe ajunge in Bucuresti dupa o lunga calatorie cu trenul. Coboara din tren, ocheste primul tufis si trage o pisare. In timp ce acesta isi facea treburile, trece o doamna pe langa el afirmand:
    – “Cata grosolanie!”, la care baciu` :
    -“E! Da de lungime ce zici?”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.