Ultima actualizare: azi, 14:35

Locale

FOTOGALERIE. Avansări în grad la ISU Satu Mare, de Ziua Protecției Civile

Miercuri, 28 februarie, cu prilejul Zilei Protecției Civile din România, la sediul Inspectoratului pentru Situații de Urgență „Someș” al județului Satu Mare a fost organizat un ceremonial militar, în cadrul căruia comanda unității a făcut o retrospectivă a evoluției Protecției Civile în România.

Pe parcursul ceremonialului militar au luat cuvântul prefectul județului Satu Mare, domnul Radu Roca, președintele Consiliului Județean Satu Mare,  Csaba Pataki, viceprimarul municipiului Satu Mare, Adelin Ghiarfaș, precum și cadre militare aflate în retragere ale Inspectoratului pentru Situații de Urgență Satu Mare, transmițând mesaje de apreciere pompierilor sătmăreni.

Mesajele autorităţilor cu ocazia aniversării a 91 de ani de Protecţie Civilă în România au fost urmate de festivitatea de avansare în gradul următor, înainte de termen, a patru cadre militare (un ofiţer şi trei subofiţeri) care s-au remarcat în activitatea desfăşurată în cadrul inspectoratului.

În gradul de căpitan a fost avansat Mondoca Vasile Florin, în gradul de plutonier adjutant șef- Gati Sînziana Nicoleta, în gradul de plutonier adjutant – Magda Ionuț Florian, în gradul de plutonier major – Șimon Ovidiu Mihai.

La final, toți cei prezenți la ceremonialul militar au făcut un tur pe platoul Detașamentului  de Pompieri Satu Mare, unde a fost prezentată parte din tehnica de intervenție specifică, din dotarea inspectoratului.


Sursa: ISU Satu Mare

4 comentarii

  1. Sâcă Răspunde

    Aha, din cauza asta au sunat azi sirenele? Pfoai ce onoare!

    • Pompieru Răspunde

      Nu te supăra dar domnul Ulici a fost un om extraordinar chiar dacă mai striga la subofițeri ca și el a fost subofițer înainte nu degeaba a fost avansat peste rând. A muncit mult inainte de a fi pus prim-adjunct se ocupa cu concursurile sportive și cu mesele de protocol și cu comunicatele de presă numai ciudosii ca tine comentează ce dacă nu a făcut facultatea de pompieri era om de rând nu a luat examenul că mergea și acolo. I dacă avea pile că ste și bărbat înalt și frumos

      • Sâcă Răspunde

        Eu nu mă supăr dar cred că nu mie ai vrut să răspunzi ci lui @Dani. Așa-i copile? Nah asta-i dacă lingi prea mult. După un timp neuronul din dotare se atrofiază și își pierde din funcții. Apoi începe să dea rateuri ca acuma.

  2. Dani Răspunde

    Nesimțitul și arogantul ăla de Ulici a fost pus el sau s-a așezat singur acolo? În fata șefilor de la politie și jandarmerie???!!! Păi bai pupincuriștilor de organizatori, nu va fie rușine! Umiliți comandanți de instituții punând un individ că ăla in fața lor! Dacă a fost plasat acolo rușine organizatorilor! Dacă s-a așezat, trebuia ridicat și forțat să iasă afară, oricum se zice că este obisnuit cu luatul peste bot de la scandalul care l-a obligat să iasă, pe ușă din dos, dintr-un sistem în care a fost avansat doar pe bază de pile.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.