Ultima actualizare: azi, 20:55

Locale

INVITAȚIE | Atelier de ornat prăjituri pentru copii cu Victorina, finalistă la Chefi la Cuțite

În preajma Zilei Îndrăgostiților, copiii sunt invitați să se alăture unui eveniment deosebit: un atelier de ornat prăjituri, organizat special pentru cei mici. Cu o experiență vastă în arta culinară și cu o pasiune contagioasă pentru prăjituri, finalistă la competiția culinară Chefi la Cuțite, Victorina Matveev, va fi cea care va îndruma copiii într-o călătorie dulce și creativă.

Atelierul va avea loc marți, 13 februarie, de la ora 10.00 până la ora 12.00, la Pensiunea Ana din Odoreu. Copiii cu vârste cuprinse între 3 și 6 ani vor avea ocazia să-și dezvolte îndemânarea și creativitatea într-un mod dulce și distractiv cu deserturi și fructe proaspete. Prin intermediul ghidajului atent al Victorinei Matveev, micii bucătari vor învăța să orneze prăjituri și brioșe, inspirate de tematica Valentine’s Day, iar între timp, părinții vor putea să se bucure de o cafea delicioasă din partea casei oferită de gazdele pensiunii .

“Este o ocazie minunată să împărtășim bucuria gătitului și să cultivăm pasiunea pentru alimente sănătoase și delicioase încă de la o vârstă fragedă. Sunt nerăbdătoare să văd zâmbetele și creațiile copiilor și să petrecem împreună o dimineață plină de distracție și dulcegării”, a declarat Victorina Matveev.

Locurile sunt limitate, iar părinții sunt îndemnați să-și rezerve locurile cât mai curând posibil. Rezervările se pot face până duminică, 11 februarie, la numărul de telefon 0746821520. Preţul este de 25 lei/copil.

Așadar, dacă sunteți în căutarea unei activități pline de farmec pentru cei mici în apropierea Valentine’s Day, atelierul de ornare a prăjiturilor de la Pensiunea Ana este alegerea perfectă pentru a crea amintiri dulci și de neuitat.