Ultima actualizare: azi, 09:22

Locale

Lucrările la Centrul Vechi, gata în proporție de 99%. Kereskényi: Este foarte aproape recepția

Lucrările la Centrul Vechi al municipiului Satu Mare sunt gata în proporție de 99%, a spus, luni, în cadrul unei conferințe de presă, primarul Kereskényi: ,,Este foarte aproape recepția”, a precizat edilul.

Proiectul de modernizarea a Centrului Vechi din municipiul Satu Mare este foarte aproape să fie finalizat complet, iar recepția investiției ar urma să aibă loc în această primăvară.

,,E posibil ca undeva la sfârșitul lui februarie, cel târziu la începutul lui martie. Într-o proporție de 99% este gata investiția și este foarte aproape recepția”, a spus primarul municipiului Satu Mare, Kereskenyi Gabor.

5 comentarii

  1. Luigi😂😂😂😂 Răspunde

    Multumim ca ne modernizati orasul si scoateti smecherii de weekend de 2 bani din giratoriu.

  2. Anonim Răspunde

    Da cu banii din sport investitia in sportul satmarean unde este banii din sport unde se duc ar trebui să fie transparent unde se duc banii din sport

  3. Vizionaru Răspunde

    Gaborel tine ditamai parcul închis trei luni ca sa aibă ungurii care renovează Dacia front de lucru ! Bănuiesc ca nici vreo taxa de ocupare a domeniului public nu plătesc! In mod sigur pe ăștia Politia Locala nu-i caută de autorizații ca pe restul pulimii. Sa prezinte Gaborel public chitanța cu ocuparea spațiului public!

  4. Nichipercea Răspunde

    Mai tre sa vopseasca iarba dintre dale si sa puna niste seminte de copaci, plus sa nu uitam de guma de mestecat! 😂

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.