Ultima actualizare: azi, 13:20

Locale

Primarul Kereskényi, întrebat dacă va candida din nou: ,,Da, dacă avem încrederea sătmărenilor”

Primarul municipiului Satu Mare, Kereskényi Gabor, a fost întrebat, luni, în cadrul unei conferințe de presă, dacă va candida pentru un nou mandat la conducerea orașului: ,,Da, dacă avem încrederea sătmărenilor”, a răspuns edilul. 

El a ținut să precizeze că ,,în primul rând, această decizie aparține Organizației Municipale a UDMR-ului”, însă a subliniat că este gata să continue dacă va avea încrederea sătmărenilor.

,,Noi lucrăm în echipă și tot timpul am susținut că administrația publică este un sport de echipă, nu este un sport individual. Noi avem echipă și suntem printre puținii care avem și strategie pentru următorii ani. Răspunsul ferm este că da, dacă reușim să avem încrederea sătmărenilor atunci suntem gata să continuăm”, a spus primarul Kereskenyi Gabor.

23 comentarii

  1. Alaturi de Primar Răspunde

    DA! Satmareni vad si chiar pot face diferenta din ultimi ani! Da,dorim sa continuati! Orasul chiar este in miscare!

  2. Sandra Răspunde

    AVETI SANSE MARI !

  3. P.S.D.Satu Mare. Răspunde

    Din partea familiei noastre aveți 3 voturi.
    Este loc pentru și mai bine.
    Diferența dintre dumneavoastră și Coica este foarte mare,el din păcate a făcut ce l-a învățat nemernicul de govor, adică să muncească pentru el mai mult și nu pentru sătmăreni.
    Deși suntem români,veți primi cu siguranță votul nostru.

  4. Cr7+ Răspunde

    Mda. Este de-a dreptul înduioșător cum se mobilizează armata de trolli la comandă. Poate până la vot se va reuși performanța ca măcar una bucată investiție să fie terminată. Că în acest moment nu este niciuna.

    • Eu Răspunde

      @Cr7+ : Poate ai dreptate si chiar sunt “Trolli” dar oare chiar nu vrem sa vedem ca se modernizeaza orasul? Nu pot sa cred ca nu se vede schimbarea orasului ! Da ai dreptate multe investitii nu sa-u finalizat dar nu cred ca erau cu termenul de finalizare in anul electoral! Foarte bine ca se face ceva,normal ca nu totii se vor bucura ! Eu ce vad imi place si doresc continuarea modernizari orasului !

      • Cr7+ Răspunde

        Pentru cultura ta generală podul 3 avea primul termen, cel inițial anul 2022, apoi trim IV. 2023. Ce să mai cred de aici? Pe pasarela pietonală ar trebui să circule oamenii de o lună pe puțin. Și acuim se vorbește de aprilie-mai????? Parcul din centrul vechi tot așa trim. IV. 2023 și cică prin aprilie va fi gata. Nici din greșeală nu avem un proiect terminat când trebuia, nici din greșeală. Tu știi că la Oradea au început lucrările la 5 (cinci) !!!!! pasaje subterane pentru devierea circulației la mijlocul anului 2022 și au fost predate și deja folosite de populație la sfârșitul anului trecut așa cum trebuia???????? Nu ne îmbogățește cu nimic că avem tot felul de lucrări în diverse stadii dar nu pot fi folosite de cei cărora s-au făcut. Cum e stația intermodală de autobuze de pe Fabricii. De trei ani stă nefolosită!!!!!!! Trolii lingăi cu nimic nu sunt mai buni decât haterii. Doar stau de partea opusă. În părănteză dacă anul ăsta se va circula pe podul 3 eu îmi mănânc pălărie inexistentă. Sunt 99,99% șanse să nu fie gata. Numai cablarea și tensionarea podului presupune pe puțin 2-3 luni după care vreo 2 luni se verifică comportarea la încărcare sau la vânt. Că în cazul acestui tip de pod este foarte important. Ca să nu mai zic că din cauza opririi înălțării pilonilor din cauza autorității aviatice nu e sănătos că se întrerupă turnarea betonului vreo 6 luni și se reia după aia. Betonul trebuie să facă priză deodată și nu pe bucățele pentru că nu știu cât de sigură va mai fi. De aia se toarnă și fundația unei case deodată. Îți zice unul care umbșă aproape zilnic pe șantiere. Nu veni cu povești cu armături de oțel că nu asta este rezolvarea. Și ar mai fi și povestea cu urmărirea proiectelor în timp. Adică de exemplu s-au planatat o grămadă de copaci ori tufe prin oraș din care 60-70% nu s-au prins. Fă o plimbare pe strada Zimbrului și vezi câte au rămas după nici doi ani. Bucata 60-80 lei. Așa socoti cheltuiala.

        • Sâcă Răspunde

          Fără supărare , Ar fi cazul să se termine cu *planurile cincinale*, atât de edili cât și
          de către unii dintre noi …prea ne preocupă …

          • Cr7+

            Eu doar atât am vrut să sublinieaz doar că nu de promisiuni neonorate sa de lucrări făcute pe jumate avem nevoi pe care nimeni nu folosește și pe nimeni nu ajută. Nimeni nu i-a obligat să promită că podul 3 de la ștrand va fi gata la sfârșitul anului 2022 (primul termen).

  5. Mihaita Piticu' Răspunde

    Gabi o facut treaba buna in oras. Sper sa rezolve si treaba cu Strandul Termal Nord Vest, ca la Aqua Star ii dezastru vara, vin toti taranii din MM si SJ cu pruncii, nu ai loc sa arunci un ac.

    • un cunoscator Răspunde

      Ca sa se redeschida strandul vechi este necesar o investitie majora si vreo 5 ani de acum inainte. Iar UE nu finanteaza astfel de proiecte. Asa ca sanse zero. Daca ai sti cine sta in spatele aquaparcului nu ai debita astfel de ineptii. Nu au nici un interes. Strandul ca atare este pe minus, nu este o investitie care sa-ti aduca bani daca nu asiguri servicii de calitate, alte servicii, distractie, cazare, masa etc. la oameni. Si cum din astea nu e nimic acolo nu prea vad sanse. Ca sa nu mai vorbim ca unele suprafete din strand au probleme cu cine este proprietarul. Iar pe teren in litigiu nu poti investi, legale este si imposibil. Ia-ti gandul de la strandul vechi. Ca a fost strand acolo e un lucru dar dotarile sunt depasite tehnic.

  6. Felicitari Răspunde

    Și covor & CO p_d votează cu Gabor, stați liniștiți

  7. Cristescu Răspunde

    Dacă scoate sub alegerile de data trecută, DEMISIA COVOR si gașca,

  8. Viceprimarita Răspunde

    Și eu tot cu Gabor votez, place la mine colbasul și bobguiasul

  9. Lucifer Răspunde

    Gabor e mai bețiv decât mine. Ce îi place să bea mai mult?

  10. satmarean Răspunde

    Cred ca este prea devreme sa vorbim despre sanse. Lucrurile se pot schimba pe parcurs.

  11. Petre Răspunde

    Nu ai șanse în cursă cu Adrian Cozma!

  12. Opincarul Răspunde

    Minte, la declarația asta cu încrederea sătmărenilor. Băiatul ăsta nu se pricepe la nimic, nu a făcut nimic toată viața, in afară de a da din gură. Ceea ce pare că are este o așa-zisă calificare, o diplomă de drept obținută în Ungaria, deci nu știe nici măcar teoretic legea română. A fost angajat pe pile la Apaserv și tot pe pile trimis la Parlamentul României, la 20 de ani. Câți dintre tinerii absolvenți primesc “cadouri” de-astea? Bine zis. Rămâi acasă. Încrederea mea nu o ai. De fapt nu ai avut-o niciodată.

  13. GB Răspunde

    @Opincarul, concetățene, de acord în tot cu tine. Chiar el îți confirmă argumentația, citez:-,,în primul rând, această decizie aparține Organizației Municipale a UDMR-ului”. Politica și calculele electorale ale UDMR în Satu Mare sunt simple și ușoare, partid unic/candidat unic+vot etnic+un singur tur=90% din electoratul fidel al etniei respective(aprox. 40% din sătmăreni). Mai ciupește puțin din electoratul etnicilor majoritari(4,5 partide/candidați care se ceartă/dușmănesc politic aici sau cu comandă de la București), mai face alianțe cu șvabii, rutenii, etc. maghiarizați și au câștigat alegerile!! Greu, dar muncit și meritat politic. După alegeri, la împărțirea “cașcavalului”, bat palma cu vreunul din partidele românești pentru majoritatea confortabilă în consiliul local/județean+locuri în consilii de administrație și gata! Toți se așează în jilțurile “muncite pe brânci” pentru încă 4 ani. Unde e în ecuația asta “sătmăreanul”? mă întreb retoric și tot eu îmi dau răspuns: – “Este până la urne și după aceea prin reprezentanți aleși liber, democratic pe baza unei legi electorale tot de ei ticluită, modificată și răsucită să iasă bine. Ei bine, dacă voi faceți regulile jocului dragi politicieni, rezultatul fiind previzibil și doar o formalitate(mai pe românește ne luați de proști) eu “vă iubesc” pe toți la fel și în consecință o să vă votez pe toți!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.