PortalSM.ro – Stiri Satu Mare

Se întâmplă în România. O mamă și-a ucis în bătaie fetița de 9 ani. A spus că s-a enervat

Se întâmplă în România. O mamă și-a ucis în bătaie fetița în vârstă de 9 ani. Femeia a spus că a comis fapta pentru că s-a enervat, informează Digi24.

O femeie din Galați a fost reținută, joi, fiind acuzată că și-a ucis fiica în vârstă de 9 ani, pe care a lovit-o în mod repetat cu diverse obiecte, dar a și ars-o cu un aprinzător de aragaz, provocându-i arsuri pe tot corpul. Femeia mai are două fetițe în vârstă de 5 și 7 ani, care au fost date în grija statului.

Ieri, după zece ore de audieri, mama a fost reținută pentru 24 de ore. Ea le-a spus procurorilor că a comis fapta pentru că s-a enervat. Ea va fi supusă unei expertize psihiatrice, iar azi va fi dusă la instanță cu propunere de arestare preventivă.

Legiștii au finalizat raportul medico-legal și au stabilit că fetița a murit din cauza unor leziuni externe și interne extrem de grave. Avea vânătăi pe tot corpul și arsuri profunde, ea ar fi fost arsă cu un aprinzător de aragaz cu flacără. Ceilalți doi copii au fost preluați de asistenți sociali, dar nu se poate comunica cu ei, fiind în stare de șoc.

În acest caz a fost deschis un dosar penal pentru omor calificat.