Ultima actualizare: ieri, 21:27

Naţionale

Se întâmplă în România. O mamă și-a ucis în bătaie fetița de 9 ani. A spus că s-a enervat

Se întâmplă în România. O mamă și-a ucis în bătaie fetița în vârstă de 9 ani. Femeia a spus că a comis fapta pentru că s-a enervat, informează Digi24.

O femeie din Galați a fost reținută, joi, fiind acuzată că și-a ucis fiica în vârstă de 9 ani, pe care a lovit-o în mod repetat cu diverse obiecte, dar a și ars-o cu un aprinzător de aragaz, provocându-i arsuri pe tot corpul. Femeia mai are două fetițe în vârstă de 5 și 7 ani, care au fost date în grija statului.

Ieri, după zece ore de audieri, mama a fost reținută pentru 24 de ore. Ea le-a spus procurorilor că a comis fapta pentru că s-a enervat. Ea va fi supusă unei expertize psihiatrice, iar azi va fi dusă la instanță cu propunere de arestare preventivă.

Legiștii au finalizat raportul medico-legal și au stabilit că fetița a murit din cauza unor leziuni externe și interne extrem de grave. Avea vânătăi pe tot corpul și arsuri profunde, ea ar fi fost arsă cu un aprinzător de aragaz cu flacără. Ceilalți doi copii au fost preluați de asistenți sociali, dar nu se poate comunica cu ei, fiind în stare de șoc.

În acest caz a fost deschis un dosar penal pentru omor calificat.

4 comentarii

  1. Florica Pacurar Răspunde

    asta este adevarata fata a romaniei…..

    • Golf Răspunde

      Câte vaxxuri din alea marn poți să ai la activ încât să fi atât de inconștientă? mass media corporatistă ți-a făcut creierul franjuri, ești o dronă care a fost programată să urască România și Românii.

      Aruncă un ochi peste ăia de la care vrei o țară ca afara și o să te îngrozești de ce sunt capabili așa zișii occidentali, fiecare pădure are uscăturile ei.

    • Golf Răspunde

      Am uitat să zîc că-s un idiot. Nici nu mă băga în seamă. La mine în familie așa e normal. Dacă careva comentează zbang în tuf una de-i zboară toți mucii pe perete. Așa tradițional. 🤮

  2. Lara Răspunde

    Din păcate acest monstru, mamă sau om nu se poate numi, a avut și mulți complici, de la cei care au împiedicat fetele să ajungă într-un loc mai sigur la funcționarii statului care nu și-au făcut datoria ( de serviciu sau de om) până la alte rude și vecinii care în familia omului, la poliția care știe cum sa te facă să regreți dacă îndrăznești să-i deranjezi cu reclamații și toți cei care preferam să ne uităm în alta parte. Nu avem nici o scuză și avem cu toții partea noastră de vină ori de câte ori este abuzată o ființă nevinovată.
    Din păcate sistemul pune bete în roate în multe situații de felul acesta dar și noi putem dormi dacă nu facem nimic!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.