Ultima actualizare: azi, 19:37

Locale

Tânără din Satu Mare, beată la volan, la 8 dimineaţa. A făcut accident

Tânără din Satu Mare a făcut accident, beată la volan, la ora 8 dimineaţa. Femeia, în vârstă de 25 de ani, din localitatea Culciu, a ajuns în fţaa judecătorilor şi îşi aşteaptă pedeapsa.

Potrivit informațiilor, la data de 02.09.2023, în jurul orei 08:45, autoritățile au fost alertate cu privire la un accident produs pe Podul Decebal din Satu Mare. O femeie, aflată sub influența alcoolului, a intrat pe sensul opus de circulație și a lovit un autoturism marca Skoda, care circula regulamentar. Din fericire, evenimentul s-a soldat doar cu pagube materiale.

Șoferița a fost testată cu aparatul etilotest, rezultatul indicând 0,76mg/l alcool pur în aerul expirat. Femeia a fost transportată la Spitalul Județean de Urgență pentru prelevarea de mostre biologice.

Aceasta a recunoscut că a consumat aproximativ 3 pahare de vin cu o seară înainte și că, din neatenție, a pătruns pe sensul opus de circulație și a acroșat autoturismul marca Skoda, care circula regulamentar.

Acum, femeia urmează să fie judecată pentru săvârșirea infracțiunii de conducere a unui vehicul sub influența alcoolului.

Un comentariu

  1. Ionel Răspunde

    Dacă avea ultimul model de Skoda Octavia 2025 nu mai putea porni motorul cu alcoolul în aer:
    https://www.rentsilvania.ro/b-skoda-octavia-2025-generatia-4-facelift-este-aici

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.