Ultima actualizare: azi, 19:37

Locale

Tentativă de viol! Tânără atacată de un bărbat, lângă podul Decebal. A intervenit poliția

Tentativă de viol! O tânără a fost atacată de un bărbat, lângă podul Decebal din municipiul Satu Mare. Totul s-a petrecut joi seara, iar la fața locului au intervenit mai multe echipaje de poliție.

Ce spune poliția:

,,La data de 8 februarie, în jurul orei 21.30, în timp ce se aflau în exercitarea atribuțiilor de supraveghere și control a traficului rutier, polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Satu Mare au fost sesizați verbal de către o femeie de 28 de ani despre faptul că ar fi fost victima unei tentative de viol, în proximitatea Podului Decebal din municipiu.

În urma mobilizării mai multor echipaje de poliție, a fost identificată persoana bănuită de comiterea infracțiunii, respectiv un bărbat de 29 de ani, din Satu Mare. Față de bărbat a fost luată măsura reținerii pentru 24 de ore, fiind depus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă.

În cauză, cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tentativă de viol. Facem precizarea că, pe întreg parcursul procesului penal, persoanele cercetate beneficiază de drepturile și garanțiile prevăzute de lege, precum și de prezumția de nevinovăție”, au transmis reprezentanții IPJ Satu Mare, pentru PortalSM.

 

Un comentariu

  1. Vasy Răspunde

    Credeam ca politia a intervenit si la prins in flagrant, ehhh vise!
    Pana la urma tot femeia a scapat cum a scapat.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.