Ultima actualizare: azi, 18:14

Locale

A murit persoana prinsă sub roțile autotrenului în județul Satu Mare

A murit persoana prinsă sub roțile autotrenului în localitatea Băbășești, județul Satu Mare. În ciuda eforturilor pompierilor sătmăreni, victima lovită de autotren în localitatea Băbășești, în această seară, a decedat. Potrivit primelor informații, este vorba despre un bărbat, în vârstă de 50 de ani.

Reamintim faptul că un accident grav s-a produs în localitatea Băbăsești, unde un pieton a fost lovit de un autotren. În urma apelului la numărul de urgență, Detașamentul de Pompieri Satu Mare a intervenit prompt, trimițând la fața locului o autospecială de stingere cu apă și spumă, precum și o autospecială cu modul de descarcerare, pentru extragerea victimei de sub roțile autotrenului.

Echipajul medical de terapie intensivă de la nivelul județului s-a deplasat și el la locul accidentului pentru a acorda îngrijiri medicale de urgență victimei, însă victima a decedat.

 

Un comentariu

  1. Jugaru Răspunde

    Dumnezeu sa-l odihneasca!

    La cum merg treburile cu autostrada nordului, dex-uri si alte drumuri de mare viteza pe langa autotrenuri prin centrul Babasestiului urmeaza metrouri, vapoare si chiar trenuri de mare viteza.
    Ciolacu de salvare sa ne salveze!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.