Ultima actualizare: azi, 20:10

Locale

Sfârșit cumplit pentru victima călcată de TIR în județul Satu Mare! Cum s-a petrecut

Victima care a decedat în tragicul accident mortal din localitatea Băbășești, județul Satu Mare, a avut un sfârșit cumplit. Bărbatul, în vârstă de aproximativ 50 de ani, a fost acroșat de un microbuz, după care a căzut pe partea carosabilă, iar ulterior a trecut un TIR peste el, fără ca acesta să mai aibă vreo șansă de supraviețuire, potrivit informațiilor PortalSM.

În urma apelului la numărul de urgență, Detașamentul de Pompieri Satu Mare a intervenit prompt, trimițând la fața locului o autospecială de stingere cu apă și spumă, precum și o autospecială cu modul de descarcerare, pentru extragerea victimei de sub roțile autotrenului. Echipajul medical de terapie intensivă de la nivelul județului s-a deplasat și el la locul accidentului pentru a acorda îngrijiri medicale de urgență victimei.

Echipajele de Poliției au testat ambii șoferi, însă niciunul dintre aceștia nu au consumat alcool înainte de a se urca la volan.

Citește și:

 

Un comentariu

  1. Bravo Poliția Rutieră! Răspunde

    La cum se circulă pe acel drum, nu-i de mirare!!
    Când merg cu 70 Km/h în localitate mi se dau flashuri din spate ca să măresc viteza!!!

    Pe de altă parte, sunt convins că victima a vrut să se sinucidă, altfel nu-mi explic ce a căutat pe drum, când era circulație din ambele sensuri!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.