Ultima actualizare: azi, 19:37

Locale

Acțiune gratuită de sterilizare a câinilor, în județul Satu Mare

Acțiune gratuită de sterilizare a câinilor cu și fără stăpân, în județul Satu Mare. Acțiunea este organizată de Asociația ”Ham Ham” împreună cu Instituției Prefectului Satu Mare și cu ajutorul unei echipe de medici din Viena. 

Acțiunea a debutat sâmbătă, 2 martie, în zona Sătmărel și Balta Blondă, iar astăzi, duminică, 3 martie, continuă în  Vetiș, pe strada principală din localitate, în spatele primăriei. Ultima zi a campaniei de sterilizare este luni, 4 martie, în localitatea Dorolț, pe terenul de sport.

Acțiunea dorește să sterilizeze până la 200 de câini, iar pentru programarea câinilor puteți suna la numărul 0744.231.789.

6 comentarii

  1. 🤔🤔🤔 Răspunde

    În fine ajungem și noi în lumea civilizată. Ceea ce nu pricep este că de ce așa târziu și de ce ne trebuie medic venit de la Viena să lucreze pro bono. Refuz să cred că fiecare medic veterinar de la noi nu își permite să sterilizeze măcar o cățea pe lună gratuit că nu cred că nu și-ar permite asta. operația este foarte costisitoare. Când am fost noi acum parcă vreo 4 ani era parcă 40 RON, acum văd că costă 180. Prea mult pentru mulți. Și atunci riscă. Aștept inițative de acest gen din partea medicilor locali. Bineînțeles în colaborare cu primăria și cu Freelife. Repet, refuz să cred că veterinarii locali dacă chiar îi pasă de problemă nu își pot rupe de la gură costul măcar pentru o operație. Și de la puțin se va aduna. Ce ziceți? Măcar femelele să fie sterilizate că masculii atunci degeaba mai caută că nu vor găsi. Și sancționați drastic cei care abandonează puii. Unul prins și amendat strașnic. Cu tot cu mediatizare. Că atunci imediat se vor gândi alții de două ori să mai facă. Pentru că din ce se pare cu frumosul nu merge.

  2. Lulu Răspunde

    De ce doar cainii ? Ar trebui sterilizatii si pisicile ! S-au inmultit drastic! Cu ei cum facem?Vecina le hraneste desi am zis s-ai duca la ea acasa.

    • Fasz Răspunde

      De ce doar câinii și pisicile? Porumbeii s-au înmulțit drastic, ciorile s-au înmulțit drastic!

  3. TEO Răspunde

    Nimic nu e gratiuit. Am avut o programare pentru data de 04.03.la ora 10, duminica am fost anuntata ca nu ma mai primesc dar pot sa ma reprogramez pentru luna mai cu 150 ron !

  4. romin tampit Răspunde

    sterilizarea celor de la butoane*?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.