Ultima actualizare: ieri, 20:40

Locale

AUR are candidat la preşedinţia Consiliului Judeţean Satu Mare: un avocat

AUR are candidat la preşedinţia Consiliului Judeţean Satu Mare. Este vorba despre avocatul Vlad Băculescu, care a fost validat candidat pentru această funcţie, în biroul de conducre al AUR, anunţă formaţiunea, printr-un comunicat de presă.

Partidul Alianţa pentru Unirea Românilor (AUR), prin Biroul Naţional de Conducere, a validat în această săptămână candidaturile pentru funcţiile de preşedinţi de Consilii Judeţene ale următoarelor persoane: Blejan Ciprian – judeţul Bihor – inginer; Constantin Ciprian Iacob – judeţul Dâmboviţa – avocat; Dămureanu Ringo – judeţul Dolj – inginer şi deputat, Zorlescu Adrian – judeţul Gorj – inginer constructor şi antreprenor, Pop Darius – judeţul Maramureş – artist (Conservatorul) şi deputat, Lavric Sorin – judeţul Neamţ- medic, scriitor şi deputat, Mihăescu Mugur – judeţul Olt – actor şi antreprenor; Băculescu Vlad – judeţul Satu Mare – avocat şi antreprenor, Florea Gabriel – judeţul Teleorman – antreprenor, Badiu George – judeţul Vrancea – jurist, fost cadru MAI şi deputat, Miron Neculai – judeţul Suceava – antreprenor şi actual primar al comunei Bosanci”, se arată într-un comunicat al formațiunii, citat de presa centrală.

Avocatul Vlad Baculescu a fost membru Forţa Dreptei Satu Mare.


26 comentarii

  1. c-block Răspunde

    Doar atât că mai deunăzi încă stătea pe la formațiunea lui Lucovidul, ăla pe nume Forța Dreptei, pe acolo prin prezidiu chiar. Adică nu s-a schimbat nimic doar actorii se mai rotesc. Nu cred că de așa ceva ducem lipsă așa că ……La mine cu această mișcare credibilitatea formațiunii în cauză a ajuns undeva spre zero. Începe să semene cu PPDD. Înainte de a-mi sări careva în cap aduceți-vă aminte ce ziceam acum 4 ani despre usereplusminus, altă grupare care face bășcălie pe seama românilor care i-au votat. @Tineriada unde ești vajnic luptător neomarxist ca să-ți aperi stăpânii?

  2. Tepes Răspunde

    Induiosatoare insistenta cu care domnu avocat ne vrea binele. Se pare ca merge la AUR ca să îl ajute pe cozma, colegul lui avocat, altfel nu vad de ce ar fi dat la o parte stef și cum cineva care a trădat o data partidul a fost primit inapoi direct pe candidatura? Eu știam ca cei mai mici iau resturile de la aia mari. Se pare că AUR care are peste 20% ia resturile unui partid de 1% . Simion a cam fost pacalit.

  3. Varu Răspunde

    Poate îl susține și doamna judecător

  4. Calin .... Răspunde

    Felicitari si succes!

  5. Varu Răspunde

    La câți bani a luat măsa de la oameni că să-l facă arvocat este puțin.

    • Ph Răspunde

      Te ștergi înainte la gură, și oprește-te să jignești neamurile persoanelor care nu îți plac.
      Doamna medic psihiatru a ajutat multe persoane, nu este nicio rușine să iei bani pt munca depusă.
      Iar tu ești liber să îți exerciți dreptul la vot, chiar să faci o școală două ca să ceri și tu bani pe munca depusă, deși mă îndoiesc că ai alte calități înafară de a fi un troll.

  6. Iulian .... Răspunde

    Succes!

  7. Varu Răspunde

    Cred că cu fața asta nu te votează nici dracu,maxim președinte de bloc..

  8. Varu Răspunde

    Te-ai măritat cu un judecător că să mai câștigi și tu câte un proces.

  9. Marian Rautoiu Răspunde

    un amarat cu niste promisiuni ieftine… panarama ordinara

  10. Vizionaru Răspunde

    Nu doar ca l-au măritat cu un judecător, l-au asociat cu o doamna chestor…astfel face trafic de influența , sau are pentru cine sa câștige procese ! Și cum a început sa-i placa parandărătul și are și ceva spate acum vrea mai mult! La forța pulii…nu avea nicio șansa, domnul chestor Sorinel Pustiu l-a împins mai in fata, da dacă iese omul de paie și la județ nu doar la barou…Altfel o nulitate!

  11. Ph Răspunde

    Pot să înțeleg lehamitea față de actuala guvernare, dorința de a schimba ceva și de a lupta împotriva sistemului (acel sistem de pe urma căruia mulți au profitat, iar acum vor să îl ia de coarne), dar să te mânjești tu ca să ce?
    Ce naiba, lunile trecute un prieten bun mi-a recomandat să votez aur că ei vor aduce patria pe culmile care le merită, de parcă nu este evident cine este în spatele acestei construcții și unde vrea să ne ducă. Lipsa de informare cât și lehamitea față de politic au dus la asemenea derapaje, unii nu mai vor să gândească pur și simplu, ce este mai trist este că nici nu mai poți avea discuții care să nu o ducă înspre conspirații.
    Chiar am o părere bună despre Vlad, consider că este o scăpare și sper sincer să își revină, poate ajuta și din alt proiect politic sau de orice natură, dar nu din unul care o dă înspre legionarism, conspirații, minciuni, mult scandal, și IPOCRIZIE.

    • c-block Răspunde

      Perfect de acord cu tine. Încerc să înțeleg dar în schema asta ceva nu pușcă. Doar plecase cu Forța Dreptei să schimbe câte ceva și văd unde a ajuns. Nici după mine nu-i e locul aici în marmelada asta împinsă de la spate. Numai cine nu vrea numai acela nu observă cât de artificială e construcție. Cel puțin la fel de artificială ca și PUR sau UNPR, partid lipit din bucăți cu prenadez. @pH, mulți își regăsesc frustrările și supărările în lozincile-petardă lansate de AUR dar care nu au nici o acoperire, adică promisiunile. E ca și acum patru ani când tot așa erau pe val useriștii și nici cu ei nu puteai purta o discuție civilizată. La alegeri oamenii își vor spune părerea, poporul încă este suveran. Apoi vom vedea cine va conduce județul.
      PS. Pentru cei care țipă jos în gura mare atâta le transmit că de fiecare dar de fiecare dată când ceva este dat jos trebuie ceva pus în loc. Altfel urmează haosul. Rușii abia așteaptă. Cam asta este pe înțelesul hauriștilor schema logică ce se urmărește. Nu puneți botul la prostii de astea că la urmă nu va fi bine la nimeni.
      PS2. Nici eu nu sunt mulțumit de cum se fac multe lucruri prin județ dar de aici până la a porni o vendetă politică este cale lungă. Un avocat pledant teoretic și practic cu multă școală toate astea ar trebuie să știe bine. Iar să lași să te folosească deja este prea mult după mine. Pentru că asta este impresia mea.

      • Stefan Răspunde

        Bine punctat, rationala opinia exprimata si in acelasi timp corect argumentata raportat la realitatile politice din ultima vreme. Tocmai la hAUr? Ma surprinde asta la domnul arvocat, dar va realiza la vot ce eronat a decis in ceea ce priveste ce doctrina si pe cine reprezinta.

  12. 🤣🤣🤣 Răspunde

    Am trăit să văd și pe asta! Cosma are concurență la volumul de comentarii. Tot e ceva!🤣

  13. Codrea Zeleanu Răspunde

    Felicitări!
    Mult suces!

  14. Mircea Marghitas Răspunde

    Succes!

    • sătmărean Răspunde

      Oare Ági néni e mândră de Tine și de această alegere?🥹

    • sătmărean Răspunde

      Oare Ági néni este mândră de această alegere?🥹

      • un cunoscator Răspunde

        Mă îndoiesc. Mă abțin să continuu dar este nefericită alegerea. Și ca persoană dar și ca și formațiune, de fapt o adunătură pe moment. Ca persoană nu știu, chiar nu știu ce l-ar recomanda într-o astfel de postură unde trebuie să ai niște abilități care nu se învață. Trebuie să le ai. Iar când țipi la alții când știi că ești în public și ești auzit atunci asta spune ceva. Și asta fără să ai în spate o funcție ca asta la care visezi. Asta este. Aici duce dreptul fiecăruia de a fi ales. Să sperăm că la vot nu va fi ca în duminică orbului când s-a votat în 1990 feseneul cu două mâini și fără cap.

  15. Elena Matian Răspunde

    Felicitari domnule decan!

  16. Mishu Răspunde

    Vedeti cum vorbiti ca va da in judecata!

    • un cunoscator Răspunde

      No vezi asta ar fi chiar o treabă haiosă. Știi care e diferența majoră dintre justiție și politică? Că în politică se aruncă cu noroi unul în celălalt la modul cel mai normal. Plus trebuie să fii rezistent la astfel de hârjoneli, tachinări. Cine nu poate mai bine nici nu se bagă în mocirla asta. Și vezi că eu nu degeaba am ales numele ăsta. m-a surprins neplăcut pasul ales. Sincer.

  17. Mihaita Piticu' Răspunde

    AUR serios? 🤣🤣. Cine drequ mai se inscrie in partidul asta de analfabeti?

  18. Sebi Răspunde

    Domnul stimat decan al baroului Satu Mare nu era șeful partidului…… Forța Dreptei…. partidul lui Orban….nici decum al domnului George Simion !?

  19. Hai bai Răspunde

    Vlad Te Sustin !!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.