Ultima actualizare: ieri, 20:55

Locale

Consultații și ecografii gratuite, la Satu Mare! Campania DIN GRIJĂ PENTRU TINE ajunge în oraș

Campania DIN GRIJĂ PENTRU TINE își deschide porțile anul acesta la Satu Mare, oferind gratuit consultații de bază și ecografii pentru sute de persoane. Evenimentul se desfășoară în perioada 31 martie-1 aprilie, între orele 10:00-17:00, la Casa Dăinuirii (str. 1 Decembrie 1918, nr. 2), unde zeci de medici specialiști și asistenți medicali voluntari își pun la dispoziția cetățenilor serviciile și aptitudinile, în cadrul unui spital mobil format din peste 25 de cabinete.

Înscrierile pot fi realizate online, pe site-ul https://dingrijapentrutine.ro/satumare/ sau prin apel la numărul de telefon 0376 50 60 70.

Participanții pot beneficia de ecografii – mamară, tiroidă, pelviană, prostată, ecografii cardiace + EKG, eco-Doppler arterial și venos, ecografie urologie – și consultații pe Departamentele Cardiologie, ORL, Stomatologie, Dermatologie și Medicină Internă. De asemenea, vor putea opta pentru consiliere psihologică, psihiatrică, nutrițională sau spirituală.

Promovarea sănătății este un proces care implică participare individuală, dar și responsabilitate comună. Pentru a adopta un stil de viaţă sănătos şi pentru a lua decizii favorabile în acest sens, oamenii trebuie să aibă cunoștințe bune despre valorile sănătății şi a mijloacelor de a o proteja. Mulți români nu au timp, bani și nici suficient curaj pentru a afla ce îi doare.

DIN GRIJĂ PENTRU TINE este o campanie de prevenție și educație pentru sănătate, care își dorește să tragă un semnal de alarmă cu privire la statisticile îngrijorătoare în ceea ce privește creșterea incidenței patologiilor oncologice, dar și a altor afecțiuni grave, în contextul în care mulți români neglijează sau întârzie prezentarea la medic. Unul dintre obiectivele campaniei este acela de a apropia medicul de pacient, astfel încât patologiile grave să fie depistate la timp.

Pentru mai multe informații despre proiect, înscriere, proceduri medicale sau specialiști implicați accesați site-ul https://dingrijapentrutine.ro/ sau paginile de pe rețelele de socializare Facebook – https://www.facebook.com/din.grija.pentru.tine și Instagram – @dingrijapentrutine.

Evenimentul este organizat de Biserica Adventistă de Ziua a Șaptea din România – Conferința Transilvania de Nord în parteneriat cu Consiliu Județean Satu Mare și Primăria Municipiului Satu Mare. De asemenea, ne sunt alături în proiect: Spitalul Clinic Județean de Urgență Satu Mare, Spitalul Oncologic MEDEX – Târgu Mureș, Direcţia de Asistenţă Socială şi Medicală, Inspectoratul Școlar Județean Satu Mare, Speranța TV și Radio Vocea Speranței.

4 comentarii

  1. Lazar Ileana Hajni Răspunde

    Bună unde osa fie an SatuMare consultației

  2. Lath Răspunde

    Chiar de pastele catolic s-au găsit sa vina ??? Nu au găsit o alta data ?

  3. Sanfira Ioan Răspunde

    Doresc o rmn prostată – pelvis

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.