Ultima actualizare: ieri, 19:37

Locale

Cozi imense de camioane la vămile din Satu Mare. Timpul de așteptare este uriaș

Cozi imense de camioane s-au format la vămile Petea și Halmeu, unde șoferii trebuie să aștepte ore în șir pentru a-și putea continua drumul. Potrivit Poliției de Frontieră, timpul de așteptare este de 1.400 de minute la vama Halmeu și de 300 de minute la vama din Petea.

Autoritățile au anunțat că traficul nu mai este restricționat, însă acest lucru a fost valabil până duminică seara, la ora 23:00. Restricțiile de circulație au fost impuse de sâmbătă, pentru că pe teritoriul maghiar au intrat în vigoare restricțiile privind circulația automarfarelor de peste 7,5 tone.

Aceste restricții se aplică în statul vecin din martie până în noiembrie, în fiecare an, iar impactul se resimte imediat la vămile din România, unde se formează cozi lungi de vehicule în așteptarea intrării pe teritoriul Ungariei.

Situația creată de restricțiile impuse de autoritățile maghiare generează disconfort și întârzieri semnificative pentru transportatorii de mărfuri și pentru ceilalți participanți la traficul transfrontalier.

Un comentariu

  1. Mooie psd & pnl Răspunde

    Mulțumim actualei coaliții monstruoase de la guvernare pentru mooia pe care ne-o servesc zilnic!
    Mulțumită lor și tontălăului de la Cotroceni, noi privim cu jind la spațiul Schengen, care se îndepărtează încet-încet de noi!
    Să vă stea în gât pensiile speciale, să nu vă bucurați de ele!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.