Ultima actualizare: ieri, 15:49

Locale

FOTO. Accident cumplit în județul Satu Mare. Un cal a murit lovit de o autoutilitară

Un accident rutier cumplit a avut loc, în această după-amiază, în județul Satu Mare. Pe drumul dintre localitățile Rătești și Beltiug a avut loc un incident rutier în care o autoutilitară înmatriculată în județul Sălaj a lovit un cal. Potrivit primelor informații, calul ar fi scăpat de la un târg și a fost lovit de vehiculul în mișcare.

În urma acestui incident, calul a suferit răni grave și a decedat pe loc. Nu au fost raportate persoane rănite în urma impactului. Autoritățile locale au intervenit la fața locului pentru gestionarea situației și demararea investigațiilor pentru a stabili circumstanțele precise ale accidentului.

Este important de menționat că, în astfel de situații, autoritățile recomandă proprietarilor de animale să ia toate măsurile necesare pentru a preveni astfel de incidente și să își supravegheze animalele în mod corespunzător.

4 comentarii

  1. ecologist Răspunde

    Cum se întâmplă la astfel de târguri unii fac de grozavii, se dau în stambă și îi forțează pe cai la varii spectacole de genul să tragă bușteni foarte grei sau mai știu eu ce că poate așa prind un client. Ar trebui f@t@t și o amendă proprietarului pentru rele tratamente și pentru că l-a scăpat de sub supraveghere. Este articol de lege nu trebuie născocit nimic, doar aplicat. Că nici drumul național la Beltiug nu e aproape față de târg așa că au avut bugăt vreme acești cowboy ca să-l prindă. Dar nah, unde minte nu e decât să faci pe kupețul de cai grozav că să faci!? În paranteză târgul de acest fel trebuie prin lege să asigure niște condiții minime și să se asigure un minim de condiții de siguranță. Ar trebui. În paranteză am fost la niște târguri de astea: ăla de la Botiz, la Beltiug, la Crucișor, la Medieșu Aurit. Invariabil am prins câte un spectacol din ăsta cu cai, așa că știu ce vorbesc. Autoritățile aveți cuvântul, măcar așa tardiv. Și prefectul veterinar poate se autosesizează. Că știe el prea bine cum e pe la târguri. Că doar am fost în control acum niște ani la una din astea împreună.

    • Haloo Răspunde

      Cu Cozma ai fost , nu cu mine …

      • ecologist Răspunde

        Du-te mă că la vremea aia ăla nici nu știa pe ce lume trăiește. Vorbesc de acum vreo 16 ani, dacă bine țin minte.

  2. H&R Răspunde

    Parbrizul camionetei e impodobit cu paine? ‘poi cum sa vada drumul. Sau paine avea, trebuia numai carne. Eeh are cam carne uscata, dar pentru salam e bun. Chiar foarte bun. Stie asta veterinarii si italianul.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.