Ultima actualizare: azi, 15:17

Locale

FOTO. Analize gratuite la Spitalul Județean Satu Mare!

Laboratorul de analize medicale din cadrul Spitalului Județean de Urgență (SJU) Satu Mare oferă posibilitatea efectuării de analize medicale uzuale dar și de înaltă performanță, susținând prin rezultatele oferite cu maximă rapiditate activitatea clinică atât de la nivelul spitalului cât și în regim ambulator.

Dotarea de excepție cu aparatură performantă permite o mare varietate de analize medicale de la analize uzuale la cele imunologice, de biologie moleculară și de genetică. Gama de metode utilizate pentru diagnosticul de laborator se lărgește în permanență, iar cele mai recente tehnici noi introduse sunt: immunoblot pentru teste de alergii și teste inflamatorii precum și spectrometria de masă pentru diagnostic bacteriologic ultrarapid.

,,În acest context, ne adresăm pacienților investigați în regim de ambulator pe care îi așteptăm la cele două locații ale punctelor de recoltare: str. Ravensburg 1-3 (parter spital) și str. Gheorghe Lazar (policlinică) pentru efectuarea de analize GRATUITE (decontate de CNAS) pe baza biletului de trimitere și programare prealabilă în limita fondurilor disponibile. Echipa noastră vă pune la dispoziție întreaga disponibilitate pentru a vă oferi servicii de înaltă calitate și promptitudine în prelucrarea și eliberarea rezultatelor”, transmit reprezentanții Spitalului Județean Satu Mare.

Pentru mai multe informații, aveți la dispoziție următoarele numere de telefon: 0711.025.964; 0261.748.674.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.