PortalSM.ro – Stiri Satu Mare

FOTO. Se schimbă stâlpul de pe drumul Odoreului, unde a avut loc accidentul mortal

Se schimbă stâlpul de pe drumul Odoreului din municipiul Satu Mare, unde a avut loc accidentul mortal de ieri. Stâlpul a fost lovit în plin de o mașină, iar șoferul a decedat.

O mașină marca Volvo s-a făcut una cu stâlpul, ieri, 6 martie, pe drumul Odoreului din municipiul Satu Mare, accidentul în urma căruia șoferul autoturismului a decedat. Mai multe echipaje au ajuns astăzi la fața locului pentru a schimba stâlpul.

Reamintim că șoferul, aflat la volanul unui autoturism marca Volvo s-a izbit violent de un stâlp de electricitate, iar în urma impactului bărbatul a rămas încarcerat și inconștient. La fața locului au intervenit de urgență pompierii cu o autospecială de stingere cu apă și spumă, Descarcerarea, un echipaj de terapie intensivă mobilă și un echipaj de prim-ajutor.

Șoferul a fost extras din autoturism și a fost predat echipajului medical prezent la fața locului, care a efectuat manevrele de resuscitare. Din nefericire, victima nu a răspuns manevrelor de resuscitare, fiind declarat decesul acesteia.


CITEȘTE ȘI: