Ultima actualizare: ieri, 21:27

Locale

FOTOGALERIE. Accident mortal în Satu Mare! Șoferul care a intrat cu mașina în stâlp a decedat

Accident mortal în Satu Mare! Șoferul care a intrat cu mașina în stâlp a decedat. Impactul teribil a avut loc miercuri, 6 martie, pe drumul Odoreului din municipiu.

Șoferul, aflat la volanul unui autoturism marca Volvo s-a izbit violent de un stâlp de electricitate. În urma impactului, bărbatul, a rămas încarcerat și inconștient. La fața locului au intervenit de urgență pompierii cu o autospecială de stingere cu apă și spumă, Descarcerarea, un echipaj de terapie intensivă mobilă și un echipaj de prim-ajutor.

Șoferul a fost extras din autoturism și a fost predat echipajului medical prezent la fața locului, care a efectuat manevrele de resuscitare. Din nefericire, victima nu a răspuns manevrelor de resuscitare, fiind declarat decesul acesteia.

Ce spune poliția:

,,La data de 6 martie în jurul orei 11.50, polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Satu Mare au fost sesizați despre producerea unui eveniment rutier, pe strada Odoreului din municipiu. În urma verificărilor efectuate, polițiștii au constatat faptul că un bărbat de 30 de ani, din Satu Mare, ar fi pierdut controlul autoturismului la volanul căruia s-ar fi aflat, intrând în coliziune cu un stâlp de electricitate. Din producerea evenimentului a rezultat decesul conducătorului auto.

Totodată, verificările efectuate au relevat faptul că, la momentul producerii evenimentului, bărbatul ar fi avut suspendată exercitarea dreptului de a conduce autovehicule pe drumurile publice. În cauză, cercetările sunt continuate pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care s-a produs evenimentul”, informează IPJ Satu Mare.

 

9 comentarii

  1. Holdis Răspunde

    Dacă nu ar fi împânzit orașul de stâlpi așa groși de electricitate bine ar mai fi, e prea greu și prea complicat ca, curentul să fie mutat în pământ

    • S Răspunde

      Bagam curentul in pamant, dar prima data scoatem gazul ca nu poti baga una linga alta. Si stalpii de iluminat le bagam in pamant. Da cu cablurile de date ce facem desteptule ?

    • Kuka Răspunde

      Nu stâlpii l-au omorât pe cretin, ci viteza!
      Așa i-a trebuit!
      Așa să pățească toți cei care conduc cu viteză mare în zone populate!!!

  2. Ok man! Răspunde

    Dacă nu era stâlpul putea fi o mămica cu un copil în cărucior!!! Nu stâlpii sunt de vină, ci bizonii!

    • Darwin Răspunde

      👍. La cum arată mașina sigur avea mult peste 50 la oră, estimez chiar și peste 100. Măi oameni buni! Educați-vă copiii încă de mici că acest șofat nu e un joc video! O palmă dată când trebuie se poate dovedi mai puțin dureroasă decât acum o înmormântare!

  3. Varu Răspunde

    Posibil donator de organe,

  4. H&R Răspunde

    Intrebare pentru examenul de fizica:
    Ce viteza avea stalpul din stirea de mai sus, daca masina mergea cu 30 km/h?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.