Ultima actualizare: azi, 13:20

Locale

FOTO. Șoferul mort în accidentul din Satu Mare avea permisul suspendat. Ce spune poliția

Șoferul mort în accidentul de pe drumul Odoreului avea permisul suspendat. Bărbatul, în vârstă de 30 de ani, s-a izbit cu mașina de un stâlp de electricitate.

Ce spune poliția:

,,La data de 6 martie în jurul orei 11.50, polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Satu Mare au fost sesizați despre producerea unui eveniment rutier, pe strada Odoreului din municipiu. În urma verificărilor efectuate, polițiștii au constatat faptul că un bărbat de 30 de ani, din Satu Mare, ar fi pierdut controlul autoturismului la volanul căruia s-ar fi aflat, intrând în coliziune cu un stâlp de electricitate. Din producerea evenimentului a rezultat decesul conducătorului auto.

Totodată, verificările efectuate au relevat faptul că, la momentul producerii evenimentului, bărbatul ar fi avut suspendată exercitarea dreptului de a conduce autovehicule pe drumurile publice. În cauză, cercetările sunt continuate pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care s-a produs evenimentul”, informează IPJ Satu Mare.


CITEȘTE ȘI:

12 comentarii

  1. Darwin Răspunde

    La halul în care a ajuns vehiculul sigur avea mult peste limit legală. Bine că măcar în acțiunea sa de a se muta pe șoselele veșnic verzi ale lui Manitu nu a tras după el și alți participanți în trafic nevinovați. Asta se cheamă selecție naturală. Totuși condoleanțe familiei.

    • Kuka Răspunde

      Idiotul trebuia să aibă SUB 30 Km/h, deoarece tocmai a trecut de sensul giratoriu!
      Eu unul n-o să-i duc lipsa!

      • Milițianul Răspunde

        Berbecul cu Volvo a avut 140 în bord, conform acului înțepenit

        • Darwin Răspunde

          Atunci a căpătat exact ce a meritat. Sper că părinții lui sunt mândrii de cum l-au educat. Deci copiii rețineți că văd că unii tot nu pricep asta. Selecția naturală există și funcționează. Îmi pare rău de familie cu un astfel de idiot prin preajmă zi după zi. Acum va fi mai liniște.

  2. Kuka Răspunde

    Doamne ajută!
    Dacă cretinul a reușit să accelereze până la o viteză care să-i permită să producă un asemenea accident, eu zic că și-a căutat-o cu lumânarea! Bine că n-a omorât pe nimeni!

    • altu fără bmw Răspunde

      Eu am înțeles pe surse că acul s-a blocat la 140 la oră. De aici după mine rezultă direct că nici nu a frănat și a zburat direct în stâlp. Că nu avea cum altfel să aibă așa o viteză altfel. Vorba altora de pe aici că bine că nu a omorât pe altul nevinovat sau nu a provocat ceva pagubă serioasă la rețea.

  3. satmarean Răspunde

    Boul asta a stricat statistica Volvo. Sa te faci colac in jurul stalpului trebuieste sa te chinui.

  4. H&R Răspunde

    Daca era cu Dacia poate supravietuia, ca stalpul taia in doua. Si avea si 2 masini.

    • satmarean Răspunde

      Daca era dacie, nu mai munceau la resuscitare, adunau intr-un sac si gata.

      • H&R Răspunde

        Nu mai era nevoie de descarcerare. Doar de un briceag bun, sau cutter. In fine, bine ca nu a omorat sau nenorocit pe nimeni. Posibil sa fi fost si drogat?

  5. MUE Răspunde

    Sigur a circulat cu viteza legala. Bine ca nu a ramas nimeni fara curent sau internet. MUIE LUI !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.