Ultima actualizare: azi, 21:44

Locale

FOTO. Se schimbă stâlpul de pe drumul Odoreului, unde a avut loc accidentul mortal

Se schimbă stâlpul de pe drumul Odoreului din municipiul Satu Mare, unde a avut loc accidentul mortal de ieri. Stâlpul a fost lovit în plin de o mașină, iar șoferul a decedat.

O mașină marca Volvo s-a făcut una cu stâlpul, ieri, 6 martie, pe drumul Odoreului din municipiul Satu Mare, accidentul în urma căruia șoferul autoturismului a decedat. Mai multe echipaje au ajuns astăzi la fața locului pentru a schimba stâlpul.

Reamintim că șoferul, aflat la volanul unui autoturism marca Volvo s-a izbit violent de un stâlp de electricitate, iar în urma impactului bărbatul a rămas încarcerat și inconștient. La fața locului au intervenit de urgență pompierii cu o autospecială de stingere cu apă și spumă, Descarcerarea, un echipaj de terapie intensivă mobilă și un echipaj de prim-ajutor.

Șoferul a fost extras din autoturism și a fost predat echipajului medical prezent la fața locului, care a efectuat manevrele de resuscitare. Din nefericire, victima nu a răspuns manevrelor de resuscitare, fiind declarat decesul acesteia.


CITEȘTE ȘI:

11 comentarii

  1. Mooie psd & pnl & aur Răspunde

    Ce bine se vede indicatorul de limitare a vitezei! Păcat că unii nu țin cont de el!

  2. Eu Răspunde

    Majoritatea “șoferilor”nu țin cont de limita de viteză în sensul giratoriu,iar de când sa modernizat trecerea la nivel cu calea ferată de pe strada Rosetti,se circulă cu mare viteză peste ea…. Nu mai vb de bicicliști care în loc să circule pe trotuar care e prevăzut cu semnul jumate bicicliști și jumate pietoni,dar ei tot pe drum….

    • Osh An Răspunde

      Bicicliștii nu au ce cauta pe trotuare!
      “Pista” marcată pe trotuar este nelegală, nu corespunde prevederilor legale în vigoare!
      Nici eu nu o folosesc!

      • Mihaita Piticu' Răspunde

        @Oshan. Corect. In Occident pistele de biciclete sunt pe sosea, in partea dreapta.

  3. 123456789 Răspunde

    Cei sapte ani de acasa.

  4. Varu Răspunde

    Puneți unu de cauciuc.

  5. Varu Răspunde

    La câți bani p făcut familia lui din mici și grătare,ar fi în stare să-l facă și pe el.Atentie ce mâncați pe la zilele orașului.

  6. Adjóò Răspunde

    Cică vitezometrul era blocat la 140km viteza ucide

  7. Doar atât Răspunde

    Doar atât. Aștept comentariile de genul “ce băiat de nota unșpe era” sau “a fost un moment de slăbiciune sau neatenție”. Na. acuma se poate hodini cât vrea. Unii tot nu pricep că asta nu e un joc pe calculator și nu se poate reseta.

    • Buca Răspunde

      O fi fost el și aia, dar a ales să fie ținut minte de comunitate prin prostie!
      Demn de premiul Darwin!
      Îi mulțumesc că s-a retras din baza genetică umană!

      • Darwin Răspunde

        …. completez doar atât că bine că nu a tras după el pe careva nevinovat. Nu de alta dar sunt destule cazuri din astea. În rest premiul respectiv nu are cum să-l capete. Poate eventual premiul antiDarwin. Și ăsta e unul din aceia care se pare nu a fost atent la școală când s-a predat la biologie selecția naturală. Cine are minte învață din prostia altuia.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.