Ultima actualizare: ieri, 22:15

Locale

FOTO&VIDEO. Târgul de Paște 2024 începe, în weekend, la Satu Mare!

Locuitorii municipiului Satu Mare sunt invitați să intre în spiritul sărbătorilor pascale începând din acest weekend, odată cu deschiderea Târgului de Paște ce va avea loc în perioada 21 martie – 1 aprilie 2024.

Căsuțele deja montate în pasajul Coposu și în apropierea Pieței 25 Octombrie vor adăposti produse ale producătorilor locali, oferind vizitatorilor o varietate de bunătăți tradiționale, obiecte artizanale și decorațiuni specifice acestei perioade.

Autoritățile locale au pregătit ornamente impresionante, cu specific de primăvară și de Paște, pentru a întâmpina atmosfera festivă a sărbătorilor, care urmează să fie montate. Atât adulții, cât și copiii vor avea ocazia să se bucure de o experiență autentică, descoperind frumusețea și tradiția acestei perioade.

 

 

13 comentarii

  1. Zorba Răspunde

    Ba, dupa ce tat montati si demontati cocioabele alea? Sifonati niste bani? Lasati-le dreaq acolo ca s-asa tat aveti partiumuri si petreceri non stop! 😂

    • Chifor Sorin Răspunde

      Ce ai bă retardatule ???? Te strânge opinca ??? Du-te dracului de pe aici dacă nu-ți place.

      • Iordan Răspunde

        Opinca trebe pusă la loc de cinste, pe drapelul de pe parlamentul ungariei de la buda-peșt!

        • Michael Jordan Răspunde

          Mda, vechiul cliseu cu pusul opincii, indrazneste numai ca ti-l baga aia in cur…

          • History

            Cei care se mândresc cu faza asta sunt la fel de idioți și neșcoliți ca și soldatul oltean care a săvârșit-o. Cam atâta le duce mintea.

      • Zorba Răspunde

        Se pare ca voi astia care v-ati ofticat sunteti buni de categorisit, numai studiati-va nitel! Oare ce n-ati inteles din ce am scris, sunteti de-astia fara bac luat?

    • Zoran Răspunde

      Partium nu se tine acolo….

    • History Răspunde

      Spune cel care zilnic are câte un sfânt. Azi nu e voie să speli, mâine nu e voie să porți roșu, poimâine nu e voie să ștergi praful! Ce faină religie! Zilnic furnizează motive pentru puturoșenie. În altă ordine de idei tu știi @Zorba că anul ăsta ar trebui să se sărbătorească paștele ortodox la finele lunii aprilie, și de mai multe ori ar trebui să fie împreună cu cei de rit catolic sau protestant? Dar pochii tăi consideră că nu se cade ca Paștele ortodox și cel evreu (Pesah) să se țină deodată și automat se decalează din pix cu o săptămână??? Toleranță curată? Pur științific???? Aia că Pesah e altceva (eliberarea din robia din Egipt) nici nu contează? Dă pe dinafară toleranța din tine. ka cei care nu le place multiculturalitatea din oraș îi invit să se ducă acolo de unde au venit. Acolo nu există acest pericol. În mod interesant nimeni nu se grăbește înapoi. Oare de ce?

    • Zambara Răspunde

      @zorba, cocioaba aia ii mai mare decat locuinta ta.
      Cind se vor recicla, poti sta la rand la primarie, pentru o cocioaba de genu si vei mai avea o anexa la cocina.

      • History Răspunde

        👍Sau poate se mută acolo că-i mai mare confortul. Mai știi? Mă repet, la cine nu-i place orașul care i-a primit nu au decât să se ducă înapoi să se mută în bordoiele din care au plecat. Eu sincer nu vă înțeleg pe ăștia. Dacă să zicem mergeți la careva invitat acasă la o sărbătoare și acolo comentați pe față că nu vă convine cum s-a tăiat felia de pâine? Că vouă vă place altfel? Dacă vreți vă ajut la făcut bagajele. Că urbea clar nu are nevoie de voi. Cred că dacă prindeați vremea când eu eram copil și orașul era plin de evrei cu pălărie și paisli acum a-ți fi făcut demult un atac cerebral, toleranților. Știți voi, evrei în casele cărora vi-ați băgat fundul gras.

      • Zorba Răspunde

        Eu stau sub jumatatea care nu este din podul nou, astept inaugurarea, ca doar este in grafic, nu?

  2. Adjóò Răspunde

    Iar face Gabor cu Tarr Szilard ceva afacere pe bani publici

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.