Ultima actualizare: azi, 14:52

Naţionale

Presupus spion rus, găsit împușcat în cap, în propria casă! Soția a alertat autoritățile

Un presupus spion rus a fost găsit mort în propria casă, în municipiul Baia Mare! La scurt timp după apelul telefonic la fața locului s-au deplasat un echipaj de poliție, dar și o ambulanță, însă nu au mai putut face nimic pentru bărbat.

Medicii sosiți la fața locului au încercat să îl salveze pe bărbat, însă eforturile lor au fost zadarnice având în vedere faptul că rana pe care o avea la nivelul capului a fost provocată de o armă improvizată. Cazul a fost preluat de criminaliși care acum încearcă să afle dacă a fost vorba despre o crimă sau o sinucidere.

Anchetatorii spun că asupra bărbatului a fost găsită o legitimație care este posibil să fi fost emisă de fostul Serviciu Secret Sovietic cunoscut sub denumirea de KGB și nu exclud varianta ca bărbatul să fi fost un spion rus ascuns vreme îndelungată în țara noastră, potrivit jurnaliștilor de la eMaramureș.

În acest caz, polițiștii din Baia Mare au deschis un dosar penal pentru ucidere din culpă.

„La data de 06 martie a.c., la ora 10.42, o femeie a sesizat poliția prin SNUAU 112 că și-a găsit soțul inconștient, la locuința de domiciliu din Baia Mare.

Deplasați la fața locului, polițiștii au stabilit că este vorba de un băimărean de 82 de ani, decedat, care la examinarea exterioară a corpului prezenta urme de violență. Cadavrul a fost transportat la morga spitalului în vederea efectuării necropsiei și stabilirii cu exactitate a cauzei decesului.

Polițiștii au întocmit dosar penal și continuă cercetările sub aspectul comiterii infracțiunii de ucidere din culpă“, au transmis reprezentanții IPJ Baia Mare.

6 comentarii

  1. Vasy Răspunde

    Deobicei e sinucidere, imi amintesc un caz la TV cand unu’ sa injunghiat in zona inimii de cateva ori (cred ca de 6-8 ori)… aici va fi mai greu cu arma, dar deja se stie ca e improvizata deci … mai sunt sanse sa fie sinucidere.

  2. Mno Răspunde

    Nici o noutate. S-a aplicat tratamentul standard și l-au sinucis. Sau cum se mai spune s-a împiedicat, s-a dezechilibrat și a căzut pe geam. Accident domestic. Între timp așa accidental s-a și împușcat de trei ori în inimă și de două ori în abdomen ca să fie sigur? Aaa, și avea și bucata de funie tăiată frumos cu cuțitul atârnând de gât? Curată metodă stalinistă. De noviciok s-a verificat? Mno, măcar nu s-au atins de cadavru că puteau să-l bage într-un butoi cu ceva chimicale și nu-l mai afla nimeni. Cine exultă la adresa rușilor să bage de seamă că și prietenii pot prinde un astfel de tratament “cosmetic” foarte ușor. Ajunge ca ceva “prieteni” să-i pârască unde trebuie că nu-s cuminți. Mno. Glumim-glumim acum dar dacă este adevărat deloc nu este de glumă.

    • Golf Răspunde

      Cât de spălat pe creier trebuie să fi să pui botul la astfel de informații. Cică spionul poartă legitimația cu el… mulți dar proști sunteți. Pun pariu că ești din ăla cu slava ucra și virusul coco ucigas în gură. La câte doze de vax ai ajuns?

  3. Xyz Răspunde

    Spion care sa umble cu legitimatie de spion emisa de un serviciu secret strain…🤣🤣🤣

  4. Rasputin Răspunde

    De ce “spion” rus dacă avea legitimatie😤 🤕emisa pe timpul URSS-ului? Deci era “spion”😤🤕 SOVIETIC și în felul acesta putea fi și ucran și georgian, s.a.
    Articol scris de un cre.tin pentru cre.tini!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.