Ultima actualizare: azi, 19:37

Locale

VIDEO. Design și confort made in Satu Mare pentru întreaga lume. Descoperă fotoliul Jolie

Unul dintre cele mai apreciate modele de fotolii din portofoliul outletului Depot23 al companiei Pure Furniture din Satu Mare este fotoliul Jolie, adaptat nevoilor și preferințelor individuale.
Jolie, un fotoliu care a cucerit clienții din întreaga lume datorită confortului său excepțional, oferă acum opțiuni cu picioare fixe sau rotative. Este un fotoliu frumos, cu linii feminine, călduroase.

Confortul, mai presus de toate

„Este unul din cele mai vechi modele care au reuşit să atragă atenţia clienţilor noştri peste tot în lume. Este un fotoliu foarte confortabil. Un lucru care ne place nouă este faptul că poţi să îşi pui liniştit braţul peste spătar şi poţi să stai de vorbă cu cineva care stă în lateral. Şi canapelele noastre au acelaşi concept în spate, pentru că pentru noi este important cum te simţi tu ca om în momentul în are foloseşti produsul, nu neapărat cât de frumos arată, dar Jolie este un fotoliu frumos, cu linii feminine, călduroase. Materialul boucle introdus în colecţia noastră a început să se ceară mai mult în Franţa şi Elveţia iar acum în toată lumea”, au transmis reprezentanţii companiei.

Fotoliul Jolie, dar şi alte produse de top, pot fi văzute în showroom-ul din Dorolţ, str. Principală nr. 234 sau pe www.depot23.com.

Personalizează-ți spațiul cu Jolie

Fie că preferi varianta cu picioare fixe sau cea cu picioare rotative, Jolie se adaptează perfect nevoilor tale. Alege materialul și culoarea care se potrivesc cel mai bine decorului tău și bucură-te de confortul și designul impecabil al acestui fotoliu iconic.

Produse pentru Statele Unite şi Europa

Pure Furniture este o importantă companie din Satu Mare care face mobilier din lemn masiv, fotolii şi scaune, în special pentru pieţe din Statele Unite ale Americii şi Europa. Produsele fabricate în Satu Mare ajung în casele multor oameni importanţi şi se prezintă la cele mai importante târguri din lume.
Pure Furniture a deschis recent showroom-ul din Dorolţ iar acum sătmărenii au ocazia să mobileze casele sau birourile cu produse de top la preţ de producător.

Mai mutle detalii pe www.depot23.com.