Ultima actualizare: ieri, 22:15

Locale

VIDEO. PNL invită partidele din Carei să facă alianță pentru alegerile locale

Partidul Național Liberal (PNL) invită partidele din Carei, în afară de UDMR, care deja şi-a desemnat candidatul, să facă alianță pentru alegerile locale. Anunțul a fost făcut de președintele PNL Carei, Adrian Nemeș, în cadrul unei conferințe de presă.

El a lansat o invitație partidelor din municipiul Carei de a participa la o alianță locală pentru alegerile din 9 iunie.

„PNL Carei nu și-a nominalizat până la această oră candidatul pentru funcția de primar și nici lista de consilieri locali, nu pentru faptul că am avea oarecare impedimente, ci pentru simplul fapt că suntem în grafic din punct de vedere al calendarului emis de Biroul Electoral Central, data limită fiind sfârșitul lunii aprilie (…) Este și o provocare pentru liderii celorlalte partide politice, cu excepția UDMR, care, după cum bine știți, și-au nominalizat și votat candidatul și lista de consilieri locali. Întrucât oferta de candidați prezentată până în acest moment careienilor nu este una foarte diversificată, noi, PNL Carei, ne arătăm deschiderea de a forma o alianță constructivă în orașul Carei, bazată pe performanță și nu pe ambiții personale sau interese”, a declarat președintele PNL Carei, Adrian Nemeș.

 

4 comentarii

  1. 123456789 Răspunde

    Domnule Nemes Adrián poti sa faci alianta si cu dracu , tot nu ai sanse.

  2. Danke Răspunde

    USELați-vă, poate asa aveti sanse !!!

  3. Johnny boy Răspunde

    Ceva de genul “ajutați-ne să câștigăm alegerile, iar apoi vă dăm mwie, cum am făcut și până acum”?!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.