Ultima actualizare: azi, 15:49

Locale

VIDEO. Mobilă de top pentru SUA şi Europa, acum şi pentru Satu Mare. S-a deschis showroom-ul Depot23

Firma Pure Furniture, producător de mobilă din gama premium, își extinde prezența și în județul Satu Mare prin intermediul proiectului Depot23. Cu o experiență de peste 25 de ani în producția de mobilă, compania este cunoscută pentru piesele sale unice, cu caracter, care ajung în locuințe, firme și restaurante din întreaga lume, inclusiv Statele Unite, Olanda, Franța, Italia și Marea Britanie.

Mobilierul creat de Pure Furniture se remarcă prin personalitate și caracter, fiind realizat din materiale de cea mai înaltă calitate, precum stejar masiv și piele naturală de bovină, prelucrate cu grijă de cei peste 350 de specialiști ai companiei.

Proiectul Depot23 propune sătmărenilor aceeași valoare și eleganță pe care o oferă în alte țări, aducând mobilă de lux la prețuri accesibile. Astfel, sătmărenii vor avea oportunitatea să își îmbogățească interiorul locuințelor lor cu piese de mobilier ce emană rafinament și exclusivitate, fără a compromite calitatea.

„Firma Pure Furniture produce în Satu Mare de peste 25 de ani mobilă din gama premium care ajunge în Statele Unite, Olanda, Franța, Italia, Marea Britanie. Mobila pe care o facem noi este o mobilă care pune accent pe personalitate, pe caracter. Este o prezență puternică pe care nu o poți ocoli. Când ai intrat într-o încăpere mobilată cu produsele noastre, nu poți să o ignori. Vorbim despre mobilă din stejar masiv, mobilă cu piele naturală de bovină, prelucrată antichizată cu grijă de cei peste 350 de specialiști care lucrează la noi și care ar trebui să ofere și sătmărenilor aceeași valoare pe care o oferim în alte țări. De accea am decis să deschidem proiectul Depot 23 care vă pune la dispoziție exact aceeași calitate, exact aceleași produse, dar la preț de producător”, au declarat reprezentanții Pure Furniture.

Depot23 promite să devină destinația preferată a celor ce apreciază eleganța și bunul gust în amenajarea spațiilor interioare, oferind exact aceleași produse de înaltă calitate, la prețuri avantajoase.

Contact:

Locație: Dorolț, strada Principală, nr. 234

web: www.depot23.com