Ultima actualizare: azi, 18:35

Locale

VIDEO. Moment fenomenal! O sătmăreancă a primit Golden Buzz la Românii au talent

Sătmăreanca Iulia Vîlceanu a avut un moment fenomenal la Românii au talent, care a fost răsplătit cu un Golden Buzz din partea lui Smiley și a lui Pavel Bartoș.

Iulia are 20 de ani și este originară din Satu Mare. Are o voce plină de sensibilitate, iar profunzimea versurilor sale poate aduce lacrimi în ochii ascultătorilor. Interpretarea tinerei sătmărence a emoționat mulți spectatori, iar juriul de la Românii au talent i-a acordat un standing ovation. Mai mult, momentul fenomenal i-a adus un Golden Buzz din partea lui Smiley și a lui Pavel Bartoș.

Andra„Într-o lume de zgomot, tu ești o notă pură care ajunge direct la suflet.”

Andi Moisescu: „În cicatrice să citești printre rânduri, mi-a rămas asta…Wow, versurile sunt absolut superbe. Pare o compoziție dintr-o lume pe care o credeam uitată.”

Mihai Bobonete: „Eu îți prevăd un viitor foarte mare.”

Dragoș Bucur: „Cred că ești în primul rând o povestitoare. Tu folosești odată muzica, în al doilea rând emoția și în al treilea rând intelectul. Foarte rar se întâmplă ca un artist să reușească să le combine pe toate…”

Iulia este studentă la Psihologie în limba engleză la Universitatea din Cluj și spune că a ales această facultate datorită interesului său de a înțelege oamenii și motivația din spatele comportamentelor lor. Pe lângă talentul său vocal, sătmăreanca este și o chitaristă talentată și compozitoare. A început să cânte la chitară și să exploreze compoziția muzicală încă de la vârsta de 12 ani.

2 comentarii

  1. Ion Răspunde

    Emoție, aplauze si pretuire…
    Felicitări!

  2. aiai Răspunde

    …. și când îi va fi lumea mai dragă va fi executată/sacrificată întru realizarea showului. Nu știu de ce vă uitați la mizeriile astea, 99% se știe de la pornire cine va câștiga. Ultima oară când am avut o concurentă în fazele superioare mai țineți minte ce s-a întâmplat? Credeți că s-a schimbat ceva? Eventual suma alocată premiilor. La fel și în cazul Survivor, a consursurilor de gătit sau la alte emisiuni din astea de profil. Corectitudinea nu ne este caracteristică iar pentru show spectacolul trebuie cel puțin parțial să fie regizat din timp.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.