Ultima actualizare: azi, 09:04

Locale

Bebeluș găsit mort pe un câmp din județul Satu Mare! Mama minoră, principalul suspect

Un nou-născut a fost găsit, în această după-amiază, pe un câmp de pe raza comunei Turț, potrivit informațiilor PortalSM. Potrivit primelor date, principala suspectă este chiar mama micuțului, fiind vorba despre o mamă minoră.

În urma apelului la 112, echipaje de poliție și echipaje medicale s-au deplasat la fața locului, însă nu s-a mai putut face nimic pentru micuț. Polițiștii au început o amplă anchetă în acest caz, mama nou-născutului urmând să fie audiată.

„La data de 7 aprilie a.c., în jurul orei 14.00, polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Satu Mare au fost sesizați despre faptul că un nou-născut ar fi fost găsit decedat, pe un teren situat în afara localității Turț.

Polițiștii sosiți la fața locului au constatat faptul că aspectele sesizate se confirmă.

La scurt timp, polițiștii au identificat-o pe mama acestuia, fiind vorba despre o minoră de 16 ani, care a fost transportată la o unitate medicală în vederea acordării îngrijirilor de specialitate.

În cauză, cercetările sunt continuate de către procurorul din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Satu Mare”, potrivit IPJ Satu Mare.

 

5 comentarii

  1. Anulu Mama Răspunde

    Tata si mama nu fac puscarie? Ce plm de tara e asta? Daca esti tigan legile nu se aplica ( ca asa e cultura lor) dar daca esti alb esti tras la raspundere ! Ce mortii lor scrie in buletin ? Nu cetatean roman?

  2. Răspunde

    Deci. Mama minoră și-a abandonat copilul cu premeditare pe câmp. Măcar lăsa în grija statului. Dar probabil ea a văzut cum familia ei cum practica transhumanța și cum se naște copilul pe drum acolo este lăsat????? Facem ca și animalele de pe stepele Africi pe undeva prin Sahel??? Unii au evoluat invers????? Dar cea ai mare problemă este că noi avem niște instituții ale statului degeaba care au obligația de a monitoriza astfel de cazuri, mai ales că mama este și minoră. Adică la concepere avea 15 ani!!!! Unde erați flocoșilor speciali??? Că pretenții aveți dar muncă să faceți ciuciu!!!!! Mama pușcărie pentru proncucidere cu premeditare și specialii pentru neglijență în serviciu pe puțin care a dus la favorizare infractorului și la pruncucidere. Într-o țară normală așa s-ar face.

    • Fasz Răspunde

      Prin Sahel nu sunt stepe, sunt savane, nu cunosc mamifere care să își abandoneze puii în sălbăticie. Cert este că la 16 ani nu ai habar ce urmează în viață, nici la 35,nici la 65,niciodată.

      • Răspunde

        Care nu ține pasul cu turma este lăsat la urmă. Și carnivorii trebuie să mănânce. La antilope gnu nu stau după pui. De aia se fătează la specia aia în prostie ca să și rămână ceva. Elefanții în schimb fac scut la pui. De aici rezultă că femela asta minoră este sub nivelul lor. Aia că nu știi ce te așteaptă nu este scuzăca să facă ce a făcut. Putea să lase la primar la sediu sau la circă sau la vecin. Cine știe ce este în spatele poveștii. De aia ziceam că bine au mai dormitat cei de la protecția copilului pe caz. Iar dacă nici nu au știut cu atât mai grav.

  3. H&R Răspunde

    Nu fiți răi! Poate a picat afară și nu a observat. Ca la Transporter+remorcă de Sălaj cu fier vechi.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.